01 / 07 / 2024

Finike yeni plaj

Finike yeni plaj

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise belediye başkanlığı görevine geldikten sonra kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık için çalışmaya başladığını söyledi.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Antalya Finike Hükümet Konağı 9.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Antalya Finike Sahilkent Mahallesi'ne yeni konak inşa edilecek. Temel atma noktasına geline konak 9 milyon 900 TL'ye yapılacak.

Antalya'ya 3 yeni plaj!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'daki kadınlar plajı sayının, 3 yeni ilave plajla 4'e çıkartılacağını dile getirdi.

İzmir'e yeni plaj geliyor!

İzmir Büyükşehir ve Urla Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen “Zeytinalanı Sahil Düzenlenmesi” son sürat devam ediyor. İnşaatın başladığı sahilde deniz ve kıyı arasındaki beton istinat duvarları yapılmaya başlandı.

Ünlü milyonerler Malibu'daki Carbon Plajı'ndan ev alıyor!

ABD'nin en gözde plajlarından birisi olan ve Milyarderler Plajı olarak bilinen Carbon Plajı, plaj her geçen gün ABD'nin yeni ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Alanya Galip Dere Plajı yenilendi!

Yerli ve yabancı misafirlere ücretsiz plaj hizmeti veren Galip Dere Halk Plajı, Alanya Belediyesi tarafından yenilenen yeni hali ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gerze'ye yeni plaj geliyor!

SİNOP'un Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, "Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız" dedi.

Hatay Arsuz'a 15 yeni sosyal tesis kazandırılacak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Başkan Culha, "15 adet sosyal tesis ve plaj yapımı için projelerimiz hazır" dedi.

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Finike yeni plaj Haberi

Finike yeni plaj

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, gerçek milliyetçinin kendileri olduğunu belirterek, "Biz vatanımızın milliyetçisiyiz. Milliyetçilik iş, aş üretmekle yatırım yapmakla olur" dedi.


Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanlığınca Kepez Kent Ormanı'nda düzenlenen pikniğe katılan Elvan, kadınların desteğiyle iktidara geldiklerini söyledi.


Kadınlara ilk seçilme hakkının verildiği günden bu yana AK Parti iktidara gelinceye kadar hiçbir hükümetin kadınlara pozitif yönde bir düzenleme yapmadığını ifade eden Elvan, kadınları ilk hatırlayan ve yücelten iktidarın AK Parti olduğunu dile getirdi. 


"Sosyal demokratız, kadın haklarından yanayız" diyen muhalefetin kadınlara yönelik hiçbir uygulama yapmadığını söyleyen Elvan, Anayasa'da kadınlara pozitif ayrımcılık getirdiklerini dile getirdi. Kadın ve erkek fırsat eşitliğine yönelik komisyon kurduklarını anlatan Elvan, evde çalışan kadınlara sosyal güvence ve kadın çalıştıran işletmelere vergi muafiyeti...