13 / 05 / 2024

finikede başbakanın açtığı okulun adı ne

finikede başbakanın açtığı okulun adı ne

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, okul, bakım rehabilitasyon merkezi ve huzurevi, kent parkı, sosyal tesis, enerji ve iletim hattı olmak üzere 5 yatırımın resmi açılışını, eşi Emine Erdoğan ve bazı bakanlarla kurdele keserek gerçekleştirdi....

Bankalar kredi musluklarını açtı, yeni uygulama Nisan’da başlıyor… Resmen açıklandı!

Vatandaş bankalardan eli boş dönmeyecek. Krediye başvurup da alamayanlara müjdeli haber geldi. Bankalar kredi musluklarını açtı, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu yeni uygulamanın Nisan’da başlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Bankalar kesenin ağzını açtı! EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi! Başvuran hemen alıyor!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emekli promosyonları güncellendi. Bankalar kesenin ağzını açtı. EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi. Peki, Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...

QNB Finansbank'tan flaş açıklama. Kesenin ağzını açtılar. Emekliler için rekor promosyon rakamı

Yazın emekli promosyonları konusunda kıyasıya bir rekabete giren bankalar, yarışa yeniden başladı. QNB Finansbank da emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı. İşte bankanın kampanyasıyla ilgili detaylar.

Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı... Bu kadar para ödemesi yapacaklar

Ziraat Bankası tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Ziraat Bankası bu kampanya kapsamında kesenin ağzını açtı.

Emekli promosyonunda yarış kızıştı! Bankalar musluklarını açtı, rakamlar 10 bin TL'ye dayandı! Ziraat, TEB, ING, Garanti

Emekli promosyonunda bankalar arası müşteri kapma yarışı gün geçtikçe kızışıyor. Öyle ki bankalar emekli promosyonun da kesenin ağzını açtıkça açtı. 5 bin TL ile başlayan emekli promosyonu 8 bin TL'ye ardından da 10 bin TL'ye dayandı. Peki en yüksek emekli promosyonunu ne kadar? İşte detaylar...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı...

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Murat Kurum: Dar gelirli vatandaşlarımızın konut alabilmesinin önünü açtık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, memleketi Konya'da vatandaşlarla bayramlaştı. Kurum, ülke genelindeki sosyal konut projelerinden bahsederek, "İhtiyacı olan vatandaşlarımızın konut alabilmesinin önünü açtık" dedi. 

Radisson Residences Vadistanbul, kapılarını açtı!

Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde bulunan Radisson Residences Vadistanbul, Mayıs 2019'da kapılarını açtı.   

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

finikede başbakanın açtığı okulun adı ne Haberi

finikede başbakanın açtığı okulun adı ne


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Merkez Bankasının kasasında 135 milyar 625 milyon dolar var. Bu cumhuriyet tarihinin rekorudur, rekor. Biz rekorlar peşinde koşuyoruz. Rekor üstüne rekorlar kırıyoruz ve Türkiye inşallah yeniden küllerinden ayağa kalkıyor. Çok daha güçleneceğiz. Bize bu yetmez, yakışanı yapacağız" dedi.


Başbakan Erdoğan, Antalya'nın Finike ilçesindeki toplu açılış töreninde, iktidara geldiklerinde ülkenin milli gelirinin 230 milyar dolar olduğunu bu rakamın 2012 sonu itibarıyla 782 milyar dolara yükseldiğini bildirdi.


Göreve geldiklerinde Türkiye'nin sadece 36 milyar dolar ihracat yaptığını bu rakamın da geçen yıl sonu itibarıyla 152,5 milyar dolara çıktığını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:


"36 milyar dolar nire, 152,5 milyar dolar nire? Bu iktidarda oldu bu. Biz kimden devraldık bu iktidarı yavru bir CHP vardı DSP, MHP, ANAP. Onlar IMF'den borç aldılar. 123,5...