28 / 04 / 2024

finikeye cami mi yapılacak

finikeye cami mi yapılacak

Antalya Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Finike ilçesine yapılacak cami için protokol imzalandı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Menderes Türel'in belediyecilik anlamında farklı bir portre çizdiğini kaydetti.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi restore ediliyor!

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin restore edildiğini açıklayan İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, restore çalışmalarında gelişmiş tekniklerin kullanıldığını dile getirdi.

Eyüpsultan'da dere yatağına cami mi yapılıyor?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk Mahallesi'nde iki dönümlük arazi alanında kültürel tesis ve cami yaptığını öne sürerek dava açtı.

Su Ada'ya cami mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Su Ada'ya cami yapılmasının gündemde olmadığını belirtti.

Haydarpaşa Garı'na cami mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Haydarpaşa Garı planına cami mi ekledi? İşte Cumhuriyet gazetesinin o haberi...

Ankara Güvenpark'a cami mi yapılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada Güvenpark’a cami yapılacağına ilişkin iddialara yanıt verdi, büyükşehir bu iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Ümraniye Çakmak Mahallesi'ndeki yeşil alan cami mi oluyor?

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre Ümraniye, Çakmak Mahallesi’nde yer alan İkbal 1 Parkı’nın bir bölümü, cami alanı yapıldı.

Çorum'daki Ulu Cami ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restorasyonu tamamlanan, geçmişi 18'inci yüzyıla dayanan Ulu Cami, yeniden ibadete açılıyor.

Ayasofya yeniden cami mi olacak?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Murat Bardakçı bugünkü yazısında Ayasofya'daki müze ve camii tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Bardakçı, Ayasofya'nın cami olması taraftarıyım dedi.

BM Yunanistan'a cami yapılması için uyarılarda bulundu!

Türkiye, Birleşmiş Milletler'de (BM) Yunanistan'daki insan hakları durumunun incelendiği oturumda, başkent Atina'ya yapılması kararlaştırılan cami projesinin yerine getirilmesi ve Müslümanlara mezarlık tahsis edilmesi tavsiyesinde bulundu.

EXPO 2016 Antalya için cami inşa edilecek mi?

Antalya Dayanışma Platformu, Akdeniz Dayanışma ile Platformu Antalya Gençlik ve Dayanışma Platformu ortak bir basın açıklaması yaparak, EXPO 2016 Antalya alanında cami inşa edilmesi talebinde bulundu.

Yatağanlılar'dan tarihi cami için taşıma talebi!

Yatağan ilçesinde kömür yatağı üzerinde bulunduğu için boşaltılarak başka bir bölgeye taşınan, 4 bin 500 yıllık tarihi geçmişi olan Yeşilbağcılar Mahallesi'ndeki vatandaşlar, tarihi cami ve türbenin de yeni yerleşim alanına taşınmasını istiyor.

İskenderun'da tarihi alanlara cami mi yapılacak?

Hatay’ın İskenderun ilçesine yapılması planlanan 5 yeni camiden bir tanesinin Roma dönemine ait zeytinyağı imalathanesi kalıntıları bulunan üç bin yıllık zeytin işliğinin olduğu alanda projelendirildiği ortaya çıktı.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arazisine cami mi yapılacak?

Merkez Bankası’nın, Levent’teki en değerli arazisine cami yapılmasını isteyen Beşiktaş Müftülüğü, plan değişikliği yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) başvurdu.

finikeye cami mi yapılacak Haberi

finikeye cami mi yapılacak

Antalya Müftülüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Finike ilçesine yapılacak cami için protokol imzalandı.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine Antalya AK Parti Milletvekili Atay Uslu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Müftüsü Osman Artan, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu katıldı.


AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu törende yaptığı konuşmada, Finike için güzel bir hizmet gerçekleştireceklerini belirterek, Menderes Türel'in belediyecilik anlamında farklı bir portre çizdiğini kaydetti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de 1 Kasım seçimleri öncesinde Finike'ye bir cami kazandırılacağını söylediklerini, şimdi ise Diyanet İşleri Başkanlığı ve Antalya Müftülüğü işbirliği ile cami projesini hayata geçirmek için adımlar atmaya başladıklarını belirtti.


Camilerin şehirlerin silüetlerindeki en önemli güzellik olduğunun altını çizen Türel,...