19 / 05 / 2024

Fır Yap İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Fır Yap İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Fır Yap İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Demirci ve Zekeriya Demirci ortaklığında kuruldu.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

Fır Yap İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Fır Yap İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi

Fır Yap İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Demirci ve Zekeriya Demirci ortaklığında kuruldu. 


Fır Yap İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ  a.İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.)toptan ve perakende olarak , alım satımı,imalat, ithalat ve ihracatını yapmak,bayiler ve mümessillikler almak.kendine bağlı bayilikler kurmak.  b.İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün...