07 / 07 / 2024

fırat ırmak iş adamı

fırat ırmak iş adamı

Mardinli iş adamı Fırat Irmak, daha önce yetiştirme yurdu olarak kullanılan mekanı, 22 milyon TL restore ile lüks butik otele çevirdi...

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Abdülkerim Fırat nereden mezundur? Abdülkerim Fırat kimdir?

Abdülkerim Fırat kimdir? Abdülkerim Fırat hangi mesleği yapıyor? Abdülkerim Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Fırat İş Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İş Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İşlek tarafından kuruldu.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kızılay’dan Fırat Kalkanı bölgesine bin konut!

Türkiye, Suriye’de hayatın normale dönmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Bir çok alanda yardımlarda bulunan Kızılay şimdi de Fırat Kalkanı bölgesinde 1000 kalıcı konut inşa edecek.

Fırat Kalkanı bölgesinde 37 okulda inşaat devam ediyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de Mart 2016’dan itibaren Fırat Kalkanı bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerini organize etmek için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

fırat ırmak iş adamı Haberi

fırat ırmak iş adamı


Bir dönem yetiştirme yurdu olarak hizmet gören harabeye dönmüş mekanı, 22 milyon TL bedelle restore ettiren Mardinli iş adamı Fırat Irmak, mekanı 32 odası, 2 kral dairesi, 5 suit odası ile Maridin Otel adında hizmete açıyor. Özel Belgeli Butik Otel olarak hizmete açılan Maridin Otel'de 80 yatak kapasitesi...