16 / 05 / 2024

Fırat Muşlu yatırımları

Fırat Muşlu yatırımları

Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, tekstile vefa borcu gerekçesiyle devam edeceklerini belirtti. Muşlu, sanayinin giderek cazibesini yitirdiğini ifade ederek, “Konut daha kârlı, daha dertsiz.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi bugühn Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu tarafından açıldı.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Şantiyelerin hiçbirinde işlerin durmadığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada "Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor" dedi.

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Azeem Arnos tarafından kuruldu.

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Eyüboğlu, Sedat Çolak ve Zeynep Aslıhan Çolak ortaklığında kuruldu.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Fırat Muşlu yatırımları Haberi

Fırat Muşlu yatırımları


Tekstil sektöründe 200’ün üzerinde istihdam sağladıklarını belirten Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, tekstile vefa borcu gerekçesiyle devam edeceklerini belirtti. Türkiye’de konut fiyatlarının çift haneli büyümesini değerlendiren Muşlu, sanayinin giderek cazibesini yitirdiğini ifade ederek, “Konut daha kârlı, daha dertsiz.” dedi.


Türkiye’de konut fiyatları çift haneli büyüyor. Son 4 yıldaki toplam fiyat artışının yüzde 51’i bulduğunu anlatan West Wall Marina Villaları’nın yatırımcısı Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, enflasyondaki artışın ise yüzde 33 olduğunu belirterek, sektörün büyümeye pozitif etkisi bulunduğunu kaydetti. Tekstil sektöründe de 200’ün üzerinde istihdam sağladıklarını belirten West Wall Marina Villaları’nın yatırımcısı olan Durak Plus Gayrimenkul Fırat Muşlu, işçilik maliyetleri giderek artmasından ve yevmiyecilik diye bir oluşumun gelişmesinden şikâyetçi. Kazancın yüzde 62’sini dolaylı vergilere ödediklerini...