18 / 05 / 2024

first gayrimenkul brokerı ilker gökalp

first gayrimenkul brokerı ilker gökalp

First Gayrimenkul Broker'ı İlker Gökalp kaza sonucu hayatını kaybetti...

Gayrimenkul uzmanından 18-25 yaş arası gençlere tavsiye: iPhone parasına bir sürü arazi var, korkmayın alın!

Konut fiyat artışı Şubat ayında ilk kez enflasyonun gerisinde kalırken, arazi ve konut yatırımının mantıklı olup olmadığı sık sık gündeme geliyor. Girişimci Broker ve gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, 18-25 yaş arası gençlere arazi yatırımını tavsiye etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey First Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Fahad Ul İslam tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alan kazanacak! 

İzmir Karşıyaka - Mavişehir’de yer alan Startkey Life Gayrimenkul Broker/Owner’ı Uğur Sezginer, gayrimenkule yatırım yapanların yine kazanacağını söyledi.

İpotekli konut satışlarında hangi şehir ilk sırada?

Türkiye'deki ipotekli ev satışı, Mayıs 2021'de 10 bin 560'a düştü. Lüks gayrimenkul brokerı Songül Toprak Özsan, Türkiye genelindeki konut satışlarına ve konut alım tercihlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yabancılar en çok konutu hangi şehirden aldı?

Türkiye genelinde konut satışları Mart'ta bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,4 arttı ve 111 bin 241 oldu. Lüks gayrimenkul brokerı Songül Toprak Özsan, "Mart ayında en çok İranlılara satış yapıldı. İran’ı Rusya, Afganistan ve Kazakistan vatandaşları izledi" dedi.

Gayrimenkul sektörü 2021’i nasıl geçirecek?

Lüks Konut Uzmanı ve Coldwell Banker Baras Ofisi Broker’ı Sühran Aras yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün 2021’i durağan geçireceğini, fiyatlar düşmeyeceğini söyledi.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

Komisyon kazanmanın kolay yolu, IWG Gayrimenkul uygulaması!

Gayrimenkul satın alma, kiralama, kiraya verme ve satış süreçleri gelişmelere ayak uydurarak dijitalleşmeye devam ediyor. Grup çatısı altında Regus’u da bulunduran IWG, duyurduğu “IWG Broker Komisyonu Uygulaması”yla komisyon kazanmak daha kolay hale geliyor...

first gayrimenkul brokerı ilker gökalp Haberi

first gayrimenkul brokerı ilker gökalp

First Gayrimenkul Broker'ı İlker Gökalp kaza sonucu hayatını...