11 / 05 / 2024

Fırstarc Yapı adres

Fırstarc Yapı adres

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Vakıf Üniversiteleri YÖK tarafından uyarıldı! Fiyatlar için bakın ne uyarısı yaptı!

Son zamanlarda vakıf üniversitelerine yapılan fazla orandaki zamlar, öğrenci ve velilerin tepkisine neden oluyordu. Bu şikayetler şimdi, YÖK tarafından değerlendirdi ve fahiş zam yapan vakıf üniversiteleri uyardı.

Yapı kredi sizi araç sahibi yapacak! 48 ay vadeli taşıt kredisi fırsatı ayağınıza geldi!

Araç almak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği taşıt kredisi fırsatı Yapı kredi tarafından müşterinin hizmetine sunuldu.

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykut Fırat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Fırat tarafından kuruldu.

İslam Memiş, gram altında rekor beklediği tarihi verdi! Çok az süre kaldı

Altın fiyatlarında yeni gelişme. Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına rekor beklediği tarihi ve alım fırsatı yapılacak tarihi açıklayarak uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Emekliler elinizi çabuk tutun! Promosyon almak için son iki gün! ING, Ziraat, Vakıf Bank, Yapı Kredi...

Temmuz ayı zammından sonra bankalar emekli promosyon yarışına girdi. Promosyon tutarı kampanyalarla 10 bin TL'ye kadar yükseldi. Bankalar promosyonu arttırmakla kalmayıp süreyide 31 Ağustos'tan 30 Eylül'e çekti. Ek bir uzatma olmazsa belirli bankalardaki promosyon kampanyası 2 gün sonra bitecek.

Eski İTO binası 90 santimetre yatınca yıkım başladı! Sıfırdan yapılacak!

İTO'nun eski merkez binası 42 milyon liralık harcamayla “sıfırdan” inşa edilecek. İTO yönetimi tarafından istenen uzman raporunda binanın 90 cm yattığı belirtildi.

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

Fırat İş Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İş Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İşlek tarafından kuruldu.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi bugün Silivri’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mızrak tarafından kuruldu.

Elazığ'da 41 kişinin yaşamını yitirdiği depremin raporu yayımlandı!

Elazığ'da 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8'lik depreme ilişkin Fırat Üniversitesi Fırat Yapısal Hasarları Araştırma Grubu tarafından hazırlanan, mühendis ve mimarlar için kaynak olacak inceleme ve değerlendirme raporu yayımlandı.

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

Fırstarc Yapı adres Haberi

Fırstarc Yapı adres

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu. 


Fırstarc Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1- Galvaniz hafif çelik yapı sistemi ile yaşam alanları imalatı, montajı, toptan ve perakende alım, satım, ithalat, ihracat ve transit ticaretini yapmak,  2- İnşaat ve yapı sektöründe kullanılan her türlü malzemeler ile yardımcı malzemelerin imalatını, alım, satım, pazarlama, ithalat, ihracat, transit ticaretini yapmak,3- Her türlü konut, fabrika, otel ve benzeri binaların çatı, cephe kaplama malzemeleri ile  ısı, ses, su ve her türü  yalıtım malzemelerinin ve yardımcı  malzemelerin imalatını, alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve transit ticaretini yapmak,  4- Her türlü çelik  konstrüksiyon işleri, hafriyat ve...