02 / 05 / 2024

İslam Memiş, gram altında rekor beklediği tarihi verdi! Çok az süre kaldı

İslam Memiş, gram altında rekor beklediği tarihi verdi! Çok az süre kaldı

Altın fiyatlarında yeni gelişme. Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına rekor beklediği tarihi ve alım fırsatı yapılacak tarihi açıklayarak uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...



Son dakika altın fiyatları. Altın fiyatlarında sert  bir yükseliş yaşanırken yatırımcılar sevinmeye başladı. Ancak yatırım uzmanlarından yeni uyarılar geldi.

Piyasa uzmanı İslam Memiş, A Haber'e yaptığı açıklamada yatırımcılar için yeni rota çizdi. İşte İslam Memiş'in o uyarıları:
"Eylül ayınında altın ve gümüş fiyatları baskı altında geçti. Yükselişlerin başlayacağı tarihi ekim ayı olarak işaret etmiştik. Ons altın bir haftada 100 dolar geri çekilmeyi toparladı. Hızlı bir toparlanmayla 1715 dolar seviyesine geldi. Tekrar bir geri çekilme gördü. Gram altın da tekrar toparlandı. 1022-1026 seviyesinde oldu. Gram altında yıl sonuna kadar yükseliş sürecek. Gram altında kasım ayının ortalarında yeni rekorlar görebiliriz. Özellikle 1200 seviyesi direnç seviyesi kasım ayında görülebilir. Yukarı yönlü kırılma olduktan sonra daha üst rakamları görebiliriz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön