20 / 05 / 2024

İslam Memiş, gram altında rekor beklediği tarihi verdi! Çok az süre kaldı

İslam Memiş, gram altında rekor beklediği tarihi verdi! Çok az süre kaldı

Altın fiyatlarında yeni gelişme. Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına rekor beklediği tarihi ve alım fırsatı yapılacak tarihi açıklayarak uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...



Gümüş büyük bir sürpriz yaptı. Yüzde 9 arttı. Altın alamıyorum diyenler gümüşe yönelmesi gerekiyor. Gümüş altına kıyasla performansı daha hızlı olabilir.

Kasım ortası gibi döviz kurunda bir zirve bekliyorum. Bu da gram altın TL fiyatını 1200 - 1250 lira seviyesini işaret ediyor. Ons altında beklediğimiz yükseliş trendi olursa gram altın TL fiyatı bu yılı 1450 lira seviyesinde tamamlayabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön