19 / 05 / 2024

Fitch Japonya not düşürme

Fitch Japonya not düşürme

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Japonya'nın A+ olan notunu A'ya düşürdü. Fitch'den yapılan açıklamada Japon hükümetinin gerekli yapısal reformları 2015-2016 bütçesine dahil etmediği belirtildi.

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Fitch Ratings Ermenistan'ın kredi notunu düşürdü!

Fitch Ratings, Ermenistan’ın “BB-“ olan döviz cinsinden uzun vadeli kredi notunu “B+” seviyesine düşürdü, not görünümünü ise “durağan” seviyesinde tuttu.

Fitch Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit etti, not görünümünü ise "durağan"dan "negatif"e çevirdi.

Fitch ABD'yi 'kredi gücünün aşındığı' konusunda uyardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'nin "AAA" düzeyindeki kredi notunu ve "durağan" olan not görünümünü teyid etti.

Fitch Türkiye'nin kredi notunu açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB+" seviyesinde teyit etti, not görünümünün "durağan" olduğunu duyurdu.

Fitch Ratings, Emlak Konut'a tam not verdi!

Fitch Ratings, Emlak Konut'a yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notunu BB+ ve Ulusal Notunu AA (tur) olarak verdi.

Analistlerden Fitch değerlendirmesi!

Fitch'in Türkiye'nin notunu "yatırım yapılabilir" seviyesinin bir basamak altına çekmesini değerlendiren analistler, not indiriminin piyasalara etkisinin kısa süreli olabileceğini dile getirdi.

Fitch Ratings kritik Türkiye kararını açıkladı!

Fitch Ratings , merakla beklenen Türkiye kararını açıkladı. Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BBB-"den "BB+" seviyesine düşürdü, not görünümünü "durağan"da tuttu.

Fitch'ten Türkiye için uyarı!

Türkiye için not kararını 27 Ocak'ta açıklayacak olan Fitch, Türkiye'deki siyasi risklerin ekonomi üzerindeki etkisine dikkat çekti.

Fitch’ten Türkiye açıklaması!

Foreks'in servis ettiği habere göre Fitch ay sonunda Türkiye'nin notunun düşürülmesi riski bulunduğunu açıkladı. Fitch yaptığı açıklamada ekibinin not değerlendirmesi konusunda Türkiye’de çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin not ve görünümüne ilişkin değerlendirmesini duyurdu. Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BBB-" ile "yatırım yapılabilir" olarak teyit etti. "Durağan" olan not görünümünü ise negatife çevirdi.

Fitch Japonya not düşürme Haberi

Fitch Japonya not düşürme

Fitch Japonya'nın notunu A'ya düşürdü, görünümünü ise durağan bıraktı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Japonya'nın A+ olan notunu A'ya düşürdü. Fitch'den yapılan açıklamada Japon hükümetinin gerekli yapısal reformları 2015-2016 bütçesine dahil etmediği...