15 / 05 / 2024

Fitch kararı

Fitch kararı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de bankaların finansal sonuçlarının geliştiğini fakat maliyetlerde ve büyümede düşük faiz oranlarının etkili olduğunu bildirdi. Fitch: Çözüme daha var!

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch, ABD için hangi kararı aldı? FED Temmuz’da faizi ne kadar artıracak?

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de borç limiti krizinin aşılmasına rağmen gerilimi tırmandırma politikasının sonuçlarını “negatif” olarak değerlendirdi. ABD Eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed’in faiz artırımı için rakam verdi. Tıklayın.

Fitch'in Türkiye kararı için nefesler tutuldu… Kredi notu yükselecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’in açıklayacağı Türkiye kararı, ekonomi çevrelerinde merakla bekleniyor. Peki dünya çapında etkili Fitch’in Türkiye’ye yönelik kararı ne olacak? Kredi notu düşecek mi yoksa artacak mı? İşte ayrıntılar…

Bloomberg kötü haberi verdi! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’ten Türkiye kararı

Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notuyla ilgili kararını açıkladı.

Fitch'ten Türkiye ekonomisinde büyüme kararı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye ekonomisiyle ilgili kararını açıkladı. Fitch, Türkiye ekonomisini bu yıl sonunda yüzde 2,4, gelecek sene ise yüzde 2,8 oranında büyümesinin beklendiğini belirtti.

Numan Kurtulmuş'tan Fitch Ratings açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş , uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in kararına ilişkin, "Türkiye'nin köşeye sıkıştırılmasına dönük sürdürülen kampanyanın bir parçası olduğunu düşünüyorum." dedi.

Fitch Ratings kritik Türkiye kararını açıkladı!

Fitch Ratings , merakla beklenen Türkiye kararını açıkladı. Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BBB-"den "BB+" seviyesine düşürdü, not görünümünü "durağan"da tuttu.

Fitch'ten Türkiye için uyarı!

Türkiye için not kararını 27 Ocak'ta açıklayacak olan Fitch, Türkiye'deki siyasi risklerin ekonomi üzerindeki etkisine dikkat çekti.

Fitch'ten Fed'in faiz kararı değerlendirmesi!

Fitch Ratings, Fed'in faiz artırım kararının parasal politika için öngörülenden daha hızlı bir normalleşme göstergesi olabileceğini bildirdi.

Fitch'ten Türkiye kararı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch 2017 için Türk bankacılık sektörü görünümünü durağandan negatife revize ettiğini açıkladı.

Fitch Türkiye kararını cuma günü verecek!

Ekonomistler, Türkiye için kredi derecelendirme kuruluşları arasında bu yıl ilk gözden geçirmeyi cuma günü yapacak olan Fitch'ten kredi notunda ve görünümünde herhangi bir değişiklik beklemiyor.

Fitch Ratings: Çin'in faiz kararı bankalar için negatif!

Fitch Ratings'in internet sitesinde yayınlanan açıklamada, Çin Merkez Bankası'nın bir yıllık gösterge borç verme faizini 40 baz puan aşağı çekerek yüzde 5,6'ya indirmesinin, Çin bankalarını negatif yönde etkileyebileceği kaydedildi.

Fitch: Türkiye'nin mali pozisyonu güçlü!

Türkiye'nin kredi notunda piyasaların beklentisinin aksine olumsuz karar almayan Fitch Ratings, kararının gerekçelerini açıkladı. Fitch Direktörü Gergely Kiss, karara ilişkin olarak, "Türkiye'nin güçlü mali pozisyonu var" dedi...

Fitch kararı Haberi

Fitch kararı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de bankaların finansal sonuçlarının geliştiğini fakat maliyetlerde ve büyümede düşük faiz oranlarının etkili olduğunu bildirdi.


Fitch'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, sermaye piyasalarındaki iyileşmelerin devam eden düzenleme ve hukuki riskleri alevlendirdiği böylece ABD'de banka karlılıklarının, yılın geri kalanını üçüncü çeyreğe benzer şekilde geçireceği kaydedildi.


Açıklamada, 2014'ün dördüncü çeyreğinde banka karlılıklarındaki büyümede zorlukların ortaya çıkabileceği aktarılırken, "Büyük bankaların mahkeme harcamaları yüksek seviyesini sürdürdü ve Fitch, süregelen çözümsüz sorunların yakın dönemde azalmasını beklemiyor" ifadeleri kullanıldı.


 ABD'de bankaların finansal sonuçlarının geliştiğine fakat maliyetlerde ve büyümede düşük faiz oranlarının etkili olduğuna işaret edilen açıklamada, piyasalarda eylül ve ekim aylarında görülen dalgalanmaların, ticaret gelirlerine pozitif yansıyabileceği de dile...