05 / 05 / 2024

Fitch tahmin

Fitch tahmin

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü Paul Rawkins, petrol fiyatlarındaki düşüşün cari açık baskısını azaltacağını belirtti..

İtalyan bankasından dolarla ilgili yeni tahmin geldi! O tarihte yer yerinden oynayacak...

Dolar kuru hareketliliğine haftanın son işlem gününde devam ederken, İtalyan bankasından dolarla ilgili yeni tahmin geldi. İşte ayrıntılar...

Altına yatırım yapacaklar dikkat! Dev bankadan rekor tahmin

Altına yatırım yapmak isteyenlerin sıklıkla takip ettiği dev Alman bankasından Haziran 2023 yılı için yeni bir tahmin geldi.

Fitch'ten korkutan ekonomi raporu: 300 sektörün varlıkları tehlikede

Merkezi New York'ta bulunan uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, küresel makroekonomik görünümün yılın başından bu yana önemli ölçüde kötüleştiğini açıkladı. Faiz artışları, enflasyon ve stagflasyonun durumu iyice zorlaştırdığına dikkat çekildi.

Altınlarınızı hemen saklayın! Öyle bir tahmin geldi ki uykularınız kaçacak!

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) altın ve dolar üzerinde  etkileri devam ediyor. Altın fiyatları için Almanya'nın en büyüklerinden biri olan Deutsche Bank’taki ekonomistlerden uykuları kaçıracak yeni tahmin geldi. 

Fitch bu yıl petrolde oluşacak fiyat beklentisini yükseltti! Yakıt fiyatları ne zaman düşecek açıklandı

ABD'nin uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, ortalama petrol fiyatlarında bu sene yükseliş beklediğini açıkladı. Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle, Rus petrolünün piyasadan önemli ölçüde çekilmesiyle petrolün varil fiyatının artacağı tahmin ediliyor.

30 liraya yaklaşan benzinin fiyatı düşecek mi?

Petrol fiyatları Rusya ile Ukrayna savaşı sonrası tüm zamanların zirvesine yakın seyrederken uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'ten yeni bir tahmin geldi.

Fitch Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi

ABD'nin uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomi ve Türkiye ile ilgili büyüme tahminlerini içeren raporu yayınladı. Raporda Türk ekonomisinin 2023'te daha önce hesaplanandan fazla büyüyeceği öngörüldü.

Gram altın 1.000 TL'nin altını mı görecek? Fed kararı öncesi ürküten tahmin...

Gram altın şu sıralar 1,000 lira seviyelerini geçti. Uzmanlardan Fed kararı öncesi ürküten tahmin geldi. Gram altın 1,000 TL'nin altını mı görecek? Altın fiyatları düşecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar...

Altın fiyatlarında iki gün sonra bunlar olacak! Dev kurumdan olay tahmin...

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dalgalanmaya başladı. Bu hafta ise FED'in faiz kararı altın fiyatları üzerinde etkili olacak. Altın fiyatları için dev kurumdan olay tahmin geldi. Altın fiyatları ne olacak?

Ethereum'da yatırımcıları şok eden tahmin! O tarihe dikkat! 

Kripto topluluğu, Ethereum'un fiyatıyla ilgili dikkat çeken bir tahminde bulundu. 30 Haziran 2022 tarihine kadar Ethereum'da yaşanacak artışa dikkat çeken kripto topluluğu, yatırımcıları şaşırttı. İşte o tahmin...

Dolar, TL, Euro, Yuan, Ruble fark etmeyecek! Komple paranın kendisi hakkında ürküten tahmin

Dünyanın önde gelen ekonomi şirketlerinden Fitch Ratings, para birimleriyle ilgili korkutan tahmini açıkladı. Şirket, Çin'deki karantina uygulamalarının dünya genelindeki enflasyonu artıracağını söylüyor.

Benzin ve motorin fiyatlarında piyasaları buz kestiren tahmin! Yükseleceği rakamı söyleyip hayrete düşürdüler

Dünyaca ünlü yatırım bankası JP Morgan'dan benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili dünyayı buz kestiren bir tahmin geldi. Banka, Avrupa Birliği`nin Rusya`dan petrol ithalatını hızla azaltması durumunda petrol varil fiyatının 185 doları görebileceğini açıkladı.

Dolar yıl sonunda kaç lira olacak? Fitch tahminlerini güncelledi...

Fitch Ratings, bugün Türkiye'ye yönelik büyüme, döviz kuru ve enflasyon tahminlerini güncelledi. Peki dolar kurunda beklentiler nasıl? 2023 yılında dolar kuru kaç lira olacak?

Fitch tahmin Haberi

Fitch tahmin

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü Paul Rawkins, petrol fiyatlarındaki düşüşün cari açık baskısını azaltacağını belirterek, Türkiye için bu yıl ekonomik büyüme tahminini yüzde 2.7'den 3'e yükselttiklerini açıkladı. Rawkins, Türkiye'nin büyüme oranının 2015'te yüzde 3.3, 2016'da ise yüzde 4'e yükselmesini beklediklerini söyledi. Rawkins, ekonomik büyümenin güçlendiğine de vurgu...