13 / 05 / 2024

Fix Silver

Fix Silver

Yıl sonu hedefleri arasında 40 yeni mağaza açmayı hedefleyen Sezgin Group, ilk 6 ayda 30 mağaza açarak, 2012 franchise hedefini yükseltiyor

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Masar Silver satışta! Yeni proje!

İstanbul’ un en güzel manzaralarından birine sahip olan Pendik Çınardere’de inşa edilen Masar Silver projesi satışa çıktı. İşte Masar Silver projesi ile ilgili ayrıntılar...

Profilo Silver 10 kg 1200 Çamaşır Makinesi en uyguna nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo CGA2520XTR Silver 10 kg 1200  Çamaşır Makinesi Leke Uzmanı Opsiyonu,SilentPlus teknolojisi ve EkstraEkle özelliği ile çamaşır yıkama işlevini gerçekleştirir. Peki çamaşır makinesi en ucuza nerden alınır? 

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Bosch 9 kg Silver Isı Pompalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Bosch indirimli kurutma makinesi kampanyasını müşterilerinin beğenisine sundu.Peki ek fonksiyonlar neler?

Altın alacaklara altın gibi tavsiye! Bu bilgiyi cebe atmadan evden çıkmayın

Altın almayı düşünen vatandaşlar, fiyatları nasıl takip edeceklerini merak ediyor. The Gold & Silver Club analisti Phil Carr, altın almayı düşünen vatandaşların petrol fiyatlarını takip etmesini gerektiğini belirtti. Carr'a göre altın da petrolle eş zamanlı yükselecek.

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Zaryan  ve Payam Rojatı Bavılolyaeı tarafından kuruldu.

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kubilay Gençcan tarafından kuruldu.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Koçtaş 61'inci Koçtaş Fix mağazasını açtı!

Koçtaş, 61. Koçtaş Fix mağazasını Çanakkale’de açtı. Koçtaş'ın toplam mağaza sayısı 100'e ulaştı...

Fix Group Yapı Market Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fix Group Yapı Market Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün İrfan Erdoğan tarafından kuruldu.

Fix Silver Haberi

Fix Silver
Sezgin Group, So CHIC markasıyla mağazalarına Avrupa ve Uzakdoğu'da yenilerini ekleyecek. Gümüş ihracatıyla alanında her yıl ihracat yıldızlarından olan Sezgin Group'un Kıbrıs, Hollanda, Azerbaycan ve Gürcistan'da da So CHIC ve Fix Silver mağazaları bulunuyor. Sezgin Group Genel Müdür Yardımcısı Fehmi Kurdik, şu ifadeleri kullandı:


 GÜNDE ORTALAMA 4 BAŞVURU

 'İtalya, Fransa, Portekiz, İspanya, Lübnan, Mısır, Cezayir, Yunanistan'ın yanı sıra ABD'ye ihracat gerçekleştiriyoruz. Uzakdoğu ve Avrupa'da da So CHIC mağazası açmayı planlıyoruz. Türkiye genelinde 110 mağazamız var. Hızlı mağaza açılışlarımızla yılsonu için verdiğimiz hedefimizin üzerine çıkmayı planlıyoruz. Mağaza açarken bayilerimizin kazançlı bir ticaret yapması için en işlek cadde ve AVM'leri tercih ediyoruz. Çünkü biz ticaret anlayışımızı 'win-win' mantığı üzerine kurduk. Ayrıca seçkin otellerle de görüşmeler yapıyoruz. Amacımız So CHIC'i dünya markası haline getirmek....