01 / 05 / 2024

Florya Ofispark Gönye Proje Tasarım

Florya Ofispark Gönye Proje Tasarım

Gönye Proje Tasarım'ın iç mimari çalışmalarını gerçekleştirdiği yeni projesi Florya Ofispark, alışılmış ofis hayatı kurallarının dışına çıkıp Nefes Alan Ofis Konseptiyle iş hayatına yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

Galatasaray'da gündem Riva ve Florya projesi!

Galatasaray’ın haftalık yönetim kurulu toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Gündemde Emlak Konut GYO'nun iptal ettiği Riva ve Florya projesindeki son durum vardı...

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı!

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli, Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından düzenlenen törenle atıldı. 

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya yeniden gözden geçirilmeli!

Galatasaray Kulübü'nün Ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşma yapan Mustafa Cengiz, Riva Florya arazileri için, "Benim o projeyi daha iyi hale getirmem gerekir. Projelerin, iki tarafın da kazanacağı şekilde yeniden gözden geçirilmesi gerekir." dedi.

Gökhan Gönül Florya’da cafe restoran satın aldı!

Gökhan Gönül Florya’da bulunan bir cafe restoranı satın aldı. Gönül'ün 8 milyon lira masraf yaparak işletmenin içini yenilediği ortaya çıktı.

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Gönye Proje Tasarım'dan dekorasyon önerileri!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, baharın gelmesiyle birlikte düğün sezonunun da açıldığı şu günlerde yeni evlenen çiftlerin birlikte yaşayacakları mekanları dekore ederken dikkat etmeleri gereken püf noktalarını yorumladı...

Florya Ofispark Gönye Proje Tasarım Haberi

Florya Ofispark Gönye Proje Tasarım

Gönye Proje Tasarım'ın iç mimari çalışmalarını gerçekleştirdiği yeni projesi Florya Ofispark, alışılmış ofis hayatı kurallarının dışına çıkıp Nefes Alan Ofis Konseptiyle iş hayatına yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor. 


Az katlı ve yatay olarak planlanan yeni plaza konseptine sahip Florya Ofispark, çalışan verimliliğini ve mutluluğunu arttırmaya yönelik olarak tasarlandı. Florya Ofispark, çalışanları çevreyle iç içe ve ferah bir çalışma ortamıyla...