18 / 05 / 2024

Florya projesinde teslimler

Florya projesinde teslimler

EROĞLU Gayrimenkul'ün TOKİ işbirliğiyle Florya'da inşa ettiği Florya Ofis Park projesi ana arterlere yakınlığı ile dikkat çekiyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede büyüklükleri 76 ile 210 metrekare arasında değişen ofis seçenekleri yer alıyor...

Pendik Velibaba projesinde teslimler Haziran 2025'te!

Karagülle İnşaat tarafından Pendik'te yükselen Pendik Velibaba projesinde teslimler Haziran 2025'te yapılması planlanıyor. Peki Pendik Velibaba projesinde hangi konut tipleri var? Pendik Velibaba projesinde konut fiyatları ne kadar?

Nivak Florya'da peşin ödemede indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Nivak Florya projesinde peşinat oranı yüzde 40 olarak açıklandı. 96 adet konutun yer aldığı projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor.

TOKİ'nin 4 yeni projesinde teslimler başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 4 yeni projesinde teslimler başladı. İşte TOKİ tarafından sahiplerine teslim edilecek olan o projeler...

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

İhlas Grubu'nun 3 projesinde teslimler başladı!

 İhlas İnşaat Grubu'nun Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Ispartakule’deki 3 projesinde teslimler başladı.

İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor!

Yatırımcı ve işletmecisine kazanç vadeden Türkiye’nin en modern sanayi ve ticaret merkezleri arasında yer alan İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor.

TOKİ 50 bin sosyal konut projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 67 şehirde 140 projede başlattığı 50 bin sosyal konut projesinde hak sahipleri belli oldu. Projede ilk teslimler bugün Kuzeykent projesiyle başlıyor.

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslimler sona eriyor!

İhalesi 24 Aralık 2014'te gerçekleştirilen TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslimler başladı!

İhalesi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslimler bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kayaşehir 420 konut projesinde teslimler başladı!

TOKİ Kayaşehir 420 konut projesinde yer alan konutların teslim işlemleri bugün saat 09:00 itibariyle başladı.

Ihlamur Konakları Florya lokasyon!

Ihlamur Konakları Florya projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje E5 yoluyla başlayıp Marmara Denizi sahiline kadar uzanan bir alanda yükseliyor..

Riva ve Florya projesinde hedef zengin Galatasaraylılar!

Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, Emlak Konut projelerinden minimum 508 milyon lira gelir elde edeceklerini tahmin ettiklerini söyledi. Cengiz, "Karın artması için Riva ve Florya'da yapılacak konutları en yüksek fiyatlardan, en değerli Galatasaraylılara satmak durumundayız." dedi. 

Florya projesinde teslimler Haberi

Florya projesinde teslimler

EROĞLU Gayrimenkul'ün TOKİ işbirliğiyle Florya'da inşa ettiği Florya Ofis Park projesi ana arterlere yakınlığı ile dikkat çekiyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede büyüklükleri 76 ile 210 metrekare arasında değişen ofis seçenekleri yer alıyor. 


Projedeki 72 adet ofis tüm katları birleştirerek tek kat şeklinde de kullanıcıya sunulabiliyor. 8 bin 475 metrekare alan üzerinde kurulan proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


Hürriyet...