18 / 05 / 2024

Fly Merhaba Turizm adres 

Fly Merhaba Turizm adres 

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Mırhamıd Mousavı tarafından kuruldu.

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Öztürk tarafından kuruldu. 

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sancaktar tarafından kuruldu. 

Fly Anka Turizm Ve Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly Anka Turizm Ve Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yasin Çakar tarafından kuruldu. 

Merhaba Enerji Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Enerji Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulbari Özkan ve Mehmet Ergün ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Fatih, Sultanahmet Mahallesi, Amiral Taftil Sokak'ta kuruldu.

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

BW Plus The President Hotel yaza merhaba gecesi düzenledi!

Tarihi İstanbul’un kalbinde yer alan BW Plus The President Hotel’de, turizm ve iş dünyası temsilcilerinin yoğun katılımıyla, 4 Haziran tarihinde, coşku dolu ‘Yaza Merhaba Gecesi’ düzenlendi.

Issık Göl'ü turizm sezonuna merhaba dedi!

Kırgızistan'da Tanrı Dağları'nda bulunan ve halk arasında "inci" olarak adlandırılan Issık Göl'ü turizm sezonuna merhaba dedi

Utopya Turizm 2010'da neler yaptı

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.şž, 1 Ocak 2010 - 31 Aralık 2010 dönemine ilişkin faaliyet raporunu bildirdi

Petrokent Turizm Genel Kurulu 29 Mart'ta toplanıyor

Petrokent Turizm A.şž Genel Kurul'u 29 Mart 2011 tarihinde, saat 10.00'da toplanacak

ITB Berlin Turizm Fuarı 'na 110 Türk şirketi katıldı!

Paulus için dilek tutulup, mum yakılacak Türkiye, Berlin 'de düzenlenen turizm fuarı ITB 'ye 110 firmayla adeta çıkarma yaptı. Bu yıl fuar katılımcılarına üç boyutlu gözlüklerle seyahat yaptıran Türkiye inanç turizminde yeniliklere de imza atıyor  

Fly Merhaba Turizm adres  Haberi

Fly Merhaba Turizm adres 

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. TURİZM. a. Turistik oteller, moteller, apart daireler, kamp yerleri,günübirlik tesisler,tatil köyleri tesis ve inşa etmek, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, satmak. b. Turizm işletmeciliği yapmak. İç ve dış turistik seyahat acenteliği, tur operatörlüğü,rehberlik yapmak, yurt içi ve yurt dışı her nevi uçak, gemi, tren, otobüs, vb. biletleri satmak ve bu işleri yapan firmaların acenteliğini yapmak. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak,fuar ve kongre organizasyonları yapmak. d. Turistik gemiler yatlar almak. Bunları ve charter uçakları kiralamak, işletmek, yat limanları, çekek yerleri kiralamak,işletmek,...