30 / 04 / 2024

Fly Salmiya Residence nerede

Fly Salmiya Residence nerede

Fly Salmiya Konutları Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Fly Salmiya Residence nerede?

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Fly Qatara Residence projesi 2017'de başlıyor!

Uçarlar Yapı'nın Fly Qatara Residence projesinde inşaat 2017'nin ilk çeyreğinde başlıyor. İstanbul Kartal'da yer alan Fly Qatara Residence projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi!

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi haberimizin içerisinde bulunuyor. 300 daireden oluşacak proje 35 katlı tek blok halinde yükselecek.

Fly Qatara Residence Kartal fiyat!

Fly Qatara Residence Kartal projesi 2017'de başlıyor. 300 konutun yer alacağı Fly Qatara Residence Kartal projesi Uçarlar Yapı imzasını taşıyor...

Fly Qatara Residence'ta metrekaresi 2 bin 500 Dolar'a!

Fly Qatara Residence projesi Uçarlar Yapı tarafından 8 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede brüt metrekare birim fiyatları 2 bin 500 Dolar'dan başlıyor.

Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 3+1 arasında farklılık gösterdiği proje toplamda 282 konut bulunuyor. Peki yüzde 25'i satılmış olan Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Fly Family Residence nerede?

Fly Family Residence'de teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 3 blok halinde yükselecek projede 260 adet konut bulunuyor. Peki Fly Family Residence nerede?

Fly Family Residence Esenyurt daire fiyatları!

Fly Family Residence Esenyurt projesinde daire fiyatları 110 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Fly Family Residence Esenyurt projesinde dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Fly Family Esenyurt fiyatları!

Fly Family Esenyurt fiyatları 110 bin liradan başlayarak değişiyor. 260 adet dairenin yer aldığı Fly Family Residence Esenyurt projesinin inşaatı bu ay sonunda başlıyor...

Fly Family Residence Beylikdüzü'nde 110 bin TL'ye!

Uçarlar Yapı Fly Family Residence projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Beylikdüzü'nde 3 blok halinde inşa edilecek olan proje 260 adet daireden meydana geliyor.

Fly Salmiya satış fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Fly Salmiya satış fiyatları peşin ödemelerde metrekare birim bazı 2 bin 500 TL 'den başlıyor.

Fly Salmiya satılık daire!

Blokların kat yüksekliğinin 17 olarak belirlenen proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Fly Salmiya satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Fly Salmiya Residence nerede Haberi

Fly Salmiya Residence nerede

Fly Salmiya Konutları 5 bin 754 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


"Fly Salmiya Residence nerede?" sorusuna İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yanıtını verebilmek mümkün. Beşikyapı ve Uçarlar Yapı imzası taşıyan proje 282 adet daireden meydana geliyor. 


Beylikdüzü Fly Salmiya'da dairelerin metrekare birim fiyatı peşinde 2 bin 500 TL, taksitli ödemelerde 2 bin 700 TL olarak belirlendi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 


Beşikyapı Fly Salmiya Rezidans 2 blok halinde yükseliyor. Projede yüzde 35 peşinatta, kalan yüzde 65'lik kısım için 36 ay vade uygulanıyor. 


Fly Salmiya Beylikdüzü'nde havuz, masaj merkezi, kapalı otopark, sauna, spa, fitness merkezi, buhar odası, duş ve soyunma odaları gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Fly Salmiya vaziyet planı!



Fly Salmiya Residence nerede?

Ulaşım: Cumhuriyet Mah. Atatürk...