01 / 05 / 2024

Foça Devlet Hastanesi yeni bina

Foça Devlet Hastanesi yeni bina

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Foça Devlet Hastanesi için yeni yapılacak binanın temel atma hazırlıkları hızla devam ediyor. Hastanenin Eylül 2017'de hizmete sunulması planlanıyor.

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kemerburgaz bölgesine devlet hastanesi yapılacağını müjdeledi. 54 bin 961 metrekarelik büyüklüğünde alanda inşa edilecek hastane 400 yatak kapasiteli olacak...

Elazığ Arıcak Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Elazığ Arıcak'ta inşaatı tamamlanan 10 devlet hastanesi hizmete açıldı. Hastane 10 yatak kapasitesiyle ilçe halkına sağlık hizmeti verecek.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek binası açılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yaptığı açıklamada Hadımköy bölgesine Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binasının açılacağını söyledi.

Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Kars 500 yataklı devlet hastanesi uygulama projeleri ve ihale dokümanları hazırlanması işi için ihaleye çıkıyor. Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor.

Görele Devlet Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Giresun Görele Devlet Hastanesi Op. Dr. Ergun Özdemir, inşaat çalışmaları tamamlanan ek binada poliklinik hizmetinin başladığını açıkladı.

Çarşamba Devlet Hastanesi açılıyor!

Yaklaşık olarak 47 bin metrekare alana kurulan 250 yatak kapasiteli Çarşamba Devlet Hastanesi açılıyor.

 Şırnak Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Şırnak Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.

Silvan Devlet Hastanesi Nisan 2019'da açılacak!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde inşa edilen Silvan Devlet Hastanesi'nde sona yaklaşıldı. Projenin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor. 

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 2 ay içinde açılacak!

6 yıldır tamamlanmayı bekleyen Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde sona geldi. Dev hastanenin 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Foça Devlet Hastanesi yeni bina Haberi

Foça Devlet Hastanesi yeni bina


Kuzey Genel Sekreterliği zamanla artan nüfusu ile büyüyen ve çok tercih edilen bir turizm bölgesi olan Foça İlçesinde sağlık alanında önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan, hastalara daha konforlu ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla daha geniş alanlarda hizmet vermek için yeni hastanenin proje çalışmalarını tamamladı. Toplam 8 bin 476 metrekarelik bir alan üzerine yapılacak olan yeni hastane 7 bin 423 metrekare kapalı alana sahip olup, Eylül 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. 


Yeni hastane zemin çalışmalarının başlamış olduğu müjdesini veren Foça Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Ali Fuat Yalvaç "Mevcut hastanemiz 25 yatak kapasiteli. D grubu olması ve binanın eski yığma bir bina olması sebebiyle hizmet sunumunda gerekli iyileştirme çalışmaları yani fiziksel değişiklikler yapılamamaktayız. Fiziksel şartların yetersiz olması, koridorların dar olması nedeni ile...