03 / 05 / 2024

foça park alanları

foça park alanları

Foça Belediyesi, kent genelinde yeni parklar inşa etmek için çalışmalar yapıyor. Mevcut parklarda da bakım, onarım ve çevre temizliği gerçekleştiriliyor. Başkan Gökhan Demirağ konu hakkında açıklamalarda bulundu...

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

Foça'da mera alanlarının yapılaşmaya açıldığı iddia edildi!

İzmir'in Foça ilçesi Atatürk Mahallesi Hacılimanı mevkiinde mera vasfına sahip arazilerin yapılaşmaya açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Foça'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar mecliste!

İzmir'in Foça ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Foça Terminali 2017'de hizmete giriyor!

Foça’ya 13 bin 500 metrekarelik yeni bir ilçe terminali kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4.3 milyon liralık bu yatırımı Nisan’da hizmete açacak.

İzmir Yeni Foça’ya 41 milyon liralık arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözüldü. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmayı yaklaşık 41 milyon liralık yatırımla hizmete aldı.

Ihlamur Kasrı ve Abbasağa Parkı imar planı askıda!

Beşiktaş ilçesine bağlı Ihlamur Kasrı ve Abbasağa Parkı Doğal Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı 27 Ekim'de askıdan indirilecek...

Foça Devlet Hastanesi'nin yeni binası Eylül 2017'de açılacak!

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Foça Devlet Hastanesi için yeni yapılacak binanın temel atma hazırlıkları hızla devam ediyor. Hastanenin Eylül 2017'de hizmete sunulması planlanıyor.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Çekmeköy Doğa Park Meydanı açıldı!

Doğa Park yenilenen yüzüyle 7’den 70’e binlerce Çekmeköylüyü ağırlayacak. Yaklaşık üç ay önce çalışmalarına başlanan Doğa Park Meydanı yapılan törenle hizmete açıldı.

İzmir Foça'ya 66 bin TL'ye biyogaz santrali kuruluyor!

İzmir Foça'da, biyogaz enerji santrali kuruluyor. Toplamda 66 bin TL'ye yapılması planlanan projede biyogaz santraline gelecek olan organik içerikli atıkların anaerobik ortamda, biyolojik olarak parçalanması sağlanacak.

Düzce'deki park alanları genişletilecek!

Düzce Belediyesi tarafından mahallelerdeki park alanları ile spor tesis alanlarının genişletilmesi kararı alındı. Konu, Düzce belediyesinin Ağustos ayı meclis toplantısında ele alındı.

Milli park alanları meclis gündeminde!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizdeki milli park alanlarına ve korunmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

foça park alanları Haberi

foça park alanları


Foça Belediyesi, kent genelinde yeni parklar inşa etmek için çalışmalar yapıyor. Mevcut parklarda da bakım, onarım ve çevre temizliği gerçekleştiriliyor.Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğü birimleri, yeni park alanları için uygun alanları araştırıyor, projeler hazırlıyor. Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut park ve yeşil alanlarda, bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor. 


Başkan Gökhan Demirağ, konu hakkında;  Yeşil alanların ve parkların, vatandaşlarımız için ne denli önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Ağacın ve yeşilin bol olduğu parklar, kuş cıvıltılarıyla örülü atmosferiyle, onlara büyük huzur kaynağı oluyor. Aynca her yaştan vatandaşımıza hareket etme ve spor yapma olanağı sağlıyor. Bu bilinçle, Foça Belediyesi olarak, kentimize yeni parklar kazandırmak ve mevcut parklarımızı ve yeşil...