13 / 05 / 2024

foça yeni terminal

foça yeni terminal

Foça’ya 13 bin 500 metrekarelik yeni bir ilçe terminali kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4.3 milyon liralık bu yatırımı Nisan’da hizmete açacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Foça yeni imar planlarına kavuşuyor!

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Trabzon'a yeni bir havalimanı gerekli mi?

Trabzon Havalimanı, Türkiye’nin en önemli meydanlarından biri olduğunu yazan Yenibirlik yazarlarından Musa Alioğlu bugün "Trabzon'a yeni bir havalimanı gerekli mi?" başlıklı yazısını yayınladı...

Bursa Yıldırım'a yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'a yeni bir aile sağlığı merkezi kazandırdı.

Sabiha Gökçen'in yeni terminal inşaatı 2019'da başlayacak!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Ersel Göral, İSG'nin yatırımlarından ve hedeflerinden bahsetti. Göral, yeni terminal inşaatının 2019'da başlayacağını müjdeledi.

3 ile yeni terminal binası geliyor!

Balıkesir, Muş ve Kahramanmaraş ilçesine yeni terminal binaları inşa ediliyor. Ulaştırma Bakanı Turhan, yeni terminallerin bu yıl içinde bitirileceğini belirtti.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Foça Tatil Köyü ihalesini Arda Mühendislik kazandı!

İzmir'in Foça ilçesinde 1967 yılında hizmete açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin yapılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

foça yeni terminal Haberi

foça yeni terminal


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin turistik ilçesi Foça’ya yeni bir ilçe terminali kazandırıyor. İlçe merkezinin trafik yükünü azaltmak, ESHOT otobüsleri ile minibüslerin daha geniş ve düzenli bir alanda yolcu indirip bindirmesini sağlayacak ilçe terminali 2017 yılı Nisan ayında hizmete girecek. 


Fevzipaşa Mahallesi’nde 13 bin 500 metrekarelik alanda yer alan ilçe terminalinin 105 metrekarelik bölümünde vatandaşların bekleme yapacağı “terminal binası” olacak. Foça İlçe Terminali,  4.3 milyon liralık yatırımla hizmete girecek. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bazı ilçelerde mevcut terminalleri yenilediğini, ihtiyacı olan ilçelere de yeni terminaller kazandırıldığının altını çizen İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Gaziemir’e yeni ilçe terminali kazandırdık. Bergama ve İnciraltı terminallerini yeniledik.   Sırada Selçuk ve Çeşme terminallerinin yenilenmesi var” dedi.


İzmir Büyükşehir...