18 / 05 / 2024

foça yolu düzeldi mi

foça yolu düzeldi mi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’den Foça ve Yeni Foça’ya yolculuk süresini kısaltacak yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bağarası - Yeni Foça arasındaki 9 kilometrelik bağlantı yolu olan Sadullah Sever Caddesi genişletilerek asfaltlanıyor.

Foça'da yüksek yargı üyeleri için deniz manzaralı kooperatif projesi: 4 ayda 400 bin TL kira getirisi!

Yargının üst düzey bazı isimleri kurdukları konut kooperatifiyle, İzmir Foça’da denize nazır konutlar hayata geçirmek için hazırlığa başladı. İşte gündeme gelen tüm detaylar...

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? 14 Temmuz Twitter çökme sorunu...

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İzmir Foça'da 8 taksitle imarlı arsa satıyor!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Foça'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 21 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Foça'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar mecliste!

İzmir'in Foça ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

İzmir Vakıflar'dan Foça'da 4.1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Foça İlçesi Atatürk Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde inşaat yapılacak. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek..

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

İzmir Foça’nın 5 mahallesine 8 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Foça’nın Ilıpınar, Yeniköy, Gerenköy, Bağarası ve Yenibağarası mahallelerinde “40 yıllık” eski şebekeleri yeniliyor. Mart ayında bitecek çalışmalar 8 milyon liraya mal olacak.

Düzce Olimpiyat Kavşağı yeniden düzenleniyor!

Nezih Tütüncüoğlu Bulvarından kuzey çevre yoluna bağlanan aksta D-100 üzerinde bulunan Olimpiyat kavşağında düzenleme yapılıyor.

foça yolu düzeldi mi Haberi

foça yolu düzeldi mi

Sürücüler için büyük kolaylık ve yakıt tasarrufu sağlayacak olan yol düzenleme çalışmalarının maliyeti 3 milyon TL’yi aşıyor. Sadullah Sever Caddesi üzerinde kalan askeri birliğe ulaşımını da rahatladığını söyleyen bölge halkı, çalışmalardan oldukça memnun olduğunu belirtiyor. 


Cüruflar değerleniyor


Ulaşımı kolaylaştıracak düzenleme kapsamında, yolun alt katmanında demir cürufu kullanıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZBETON şirketi laboratuvarında demir-çelik fabrikalarının atık malzemesi olan demir cürufundan ürettiği asfalt (cüruf agreda) malzeme, ortalama 65 cm kalınlığındaki bir yolun standartını oluşturan 6 kesitten en alttaki üçü olan dolgu, alt temel ve plentmiks temel kesitleri için kullanılıyor. 


İzmir Büyükşehir...