30 / 04 / 2024

folkart 2014 projeleri

folkart 2014 projeleri

Mesut Sancak’ın İzmir macerası 2004’te, inşaat macerası 2006’da başladı. O tarihte İzmir’i, İzmir iş dünyasının önde gelen isimlerinin bile, “Buraya fazla gelir” dedikleri Folkart Narlıdere ile buluşturdu. Ardından diğer projeler geldi

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Folkart'a 3 ödül birden!

Folkart’ın Çeşme’deki projeleri Folkart Blu ve Folkart Hills,  Uluslararası Gayrimenkul ve Alman Tasarım ödüllerinden gururla ayrıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ‘En iyisi için çalıştık” diye açıklama yaptı. 

Folkart Basmane projesi 900 milyona mal olacak!

İzmir'i üst segment inşaat projeleri ile tanıştırma hedefiyle 2006 yılında yola çıkan Folkart, 10 yıl gibi kısa bir sürede bu hedefin de üzerine çıktı.

Folkart'ın projeleri yasalara uygundur!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Folkart'ın Çeşme Paşalimanı'ndaki projesi için "Gerek Folkart gerekse diğer projelerin tamamı yasalara, yönetmeliklere ve mevzuatlara uygundur" dedi.

Folkart Çeşme proje fiyatları!

Folkart Çeşme proje fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu, Mayıs 2017'de teslim edilecek...

Folkart Çeşme ev fiyatları!

Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu satışa sunuldu. Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme projeleri 2017'nin yazı başlamadan teslim edilecek...

Folkart Yapı'dan Çeşme'ye 250 milyonluk 2 proje!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmaya aday Folkart Yapı, Çeşme'de satışına başladığı 'Folkaıt Blu' ve "Folkart Hills' projeleri ilk kez tanıttı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

folkart 2014 projeleri Haberi

folkart 2014 projeleri


Mesut Sancak, 2004’te İzmir’e geldiğinde aklında sadece, ailesine ait ilaç dağıtım şirketinin Ege Bölgesi’ndeki payını artırmak vardı. İzmir’e yerleşmek, inşaat sektörüne adım atmak, bir de üstelik sektöre yön vermek aklının ucundan bile geçmiyordu. Ev ararken, aynı zamanda bir fizibiliteye başladığının da farkında değildi. O sıra yaptığı İzmir’de A sınıfı, güvenlikli, yüksek kaliteli konut açığı tespitinin arkasından gitti ve bugün yaptığı, planladığı yatırımların bedeli 1.5 milyar TL’yi aşan Folkart’ı kurdu. 


Sancak’la İzmir’in halihazırda en yüksek binası olan ve içinde yaşamın yeni başladığı Folkart Towers’ın ilk binasında görüşüyoruz. Manzara, uzaklara bakmak kaydıyla çok güzel. Fakat, bizim gibi yükseklik korkunuz varsa, aşağı doğru bakmanızı tavsiye etmiyoruz. Bu vesile ile kendisinden yüksek katlı binalarda camların bel hizasında bulunan korkuluklarının güvenlikten çok, psikolojik olduğunu öğreniyoruz....