06 / 05 / 2024

folkart çeşme otel projesi

folkart çeşme otel projesi

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’ndaki inşaatlara yenileri ekleniyor. Bu kez başrolde iktidara yakın işadamı Ethem Sancak’ın yeğeni var. Mesut Sancak, Çeşme’nin en güzel koyu için 5 katlı yeni bir otel projesi hazırladı. İnşaat eylül ayında başlay

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

İzmir Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verildi. Projede fiyatlar 563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiyor...

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi 2020!

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor..

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

Hakan Meriçliler Çeşme'de tarihi otel aldı!

Hakan Meriçliler, Çeşme'de tarihi bir otel satın alarak, işletmecilik yapmaya başladı. Meriçliler, ''Otel kısmetse 16 Temmuz’da açılıyor. Hepinizi otelime bekliyorum” dedi.

folkart çeşme otel projesi Haberi

folkart çeşme otel projesi

Turizm cenneti Çeşme’nin Paşalimanı Koyu’ndaki inşaatlara yenileri ekleniyor. Bu kez başrolde iktidara yakın işadamı Ethem Sancak’ın yeğeni var. Mesut Sancak, Çeşme’nin en güzel koyu için 5 katlı yeni bir otel projesi hazırladı. İnşaat eylül ayında başlayacak.


Ege’­nin en önem­li tu­rizm bel­de­le­rin­den bi­ri Çeş­me de ran­ta kur­ban gi­di­yor. Her yıl bin­ler­ce tu­ris­tin zi­ya­ret et­ti­ği Çeş­me­’nin cen­net koy­la­rı bir bir be­ton yı­ğın­la­rı­na tes­lim olu­yor. O koy­lar­dan bi­ri Ar­dıç Ma­hal­le­si­’n­de­ki Pa­şa­li­ma­nı Ko­yu… Bu za­man ka­dar do­ğal gü­zel­lik­le­riy­le ko­nu­şu­lan koy, son za­man­lar­da man­tar gi­bi ço­ğa­lan in­şa­at­lar­la gündemde.


Pa­şa­li­ma­nı, ilk ola­rak Nay­man İn­şa­at’­ın otel in­şa­atıy­la gün­de­me gel­di. Bu otel­le il­gi­li tar­tış­ma­lar bit­me­den, koy­da ye­ni in­şa­at pro­je­le­ri için de ça­lış­ma baş­la­tıl­dı­ğı or­ta­ya çık­tı.


KIYI KENAR KANUNU’NA AYKIRI…


Bu­ te­si­sin he­men ya­nı­na bir otel da­ha in­şa edi­le­cek. Baş­rol­de San­ca­k’­a ait Fol­kart...