29 / 04 / 2024

Folkart çeşme yatırımları

Folkart çeşme yatırımları

Merkez üssü İzmir’de projelerini arka arkaya hayata geçiren Folkart Yapı, turizmin önemli kalelerinden Çeşme’de iki yeni projesini satışa çıkardı.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları yükselişe geçti!

Pandemi ile beraber hız kaybeden gayrimenkul yatırımları yeniden yükselişe geçti. Sektörde yatırımların artması ile hareketlilik başladı. 

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşme tadili onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşmesi tadil tasarısı SPK'nın 2 Mart 2020 tarih ve 29833736-110.03.03 - E.2530 sayılı yazısı ile uygun bulunarak onaylandı...

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

GYODER Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları Eğitimi 5 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi 5 Kasım 2019 Salı günü verilecek...

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Siirt'in ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bu yıl Siirt'e yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Folkart çeşme yatırımları Haberi

Folkart çeşme yatırımları

Folkart Blu ve Folkart Hills adı verilen projeler süit dairelerden oluşuyor. Toplam yatırım bedeli 250 milyon lira olan projelerin Mayıs 2017’de teslim edilmesi planlanıyor. 330 bin euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Folkart Blu projesinde metrekare fiyatları 3 bin 750 eurodan başlıyor. 


Folkart Hills projesinde ise metrekare fiyatı 2 bin 800 euro olarak belirlendi. Denize sıfır hayata geçirilecek projelerde özel plaj ve iskele de planlandı. Şirketin yılsonuna kadar Çeşme’de hayata geçirmeyi planladığı projeler Boyalık bölgede villa, Ilıca’da rezidans, Reisdere’de ise bahçeli villa şeklinde olacak.   


Otoyol dopingi...

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yıl içinde 4 yeni proje daha açıklayacaklarını belirterek, “Yeni projelerin yatırım değeri 700 milyon lira. Devam eden projelerimizle birlikte İzmir’de 3 milyar liralık yatırım yapıyoruz. Bodrum için de planlarımız var”...