05 / 05 / 2024

Folkart Evleri İzmir\'in en pahalısı

Folkart Evleri İzmir\'in en pahalısı

Bu proje İzmir'in en lüksü. Ama Türkiye'nin en lüksü olmak istiyor. Konutlarda 5 bin 500 YTL'lik kahve makinası bile var.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Koray GYO Erikli Evleri 1'in değeri açıklandı! 

Koray GYO İstanbul Eyüpsultan Göktürk 218 ada 1 parselde yer alan Erikli Evleri 1'in değerini açıkladı. İşte o rakam...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı!

Aksüs Yapı tarafından İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı.

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Dap Yapı İzmirle sizin hikayeniz şimdi başlıyor!

14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabilen Bornova Dap İzmir Evleri, İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılıyor..

Abel Evleri nerede inşa ediliyor?

Abel İnşaat tarafından inşa edilen Abel Evleri nerede inşa ediliyor sorusuna, Çengelköy yanıtını verebiliriz. 

Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi!

Folkart Boyalık Evleri İzmir Boyalık Mevkii'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in yıl sonu değerleme raporu hakkında bildirim yayınladı. 

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017!

Liva Home Folkart Evleri fiyatları 2017 kapsamında daireler 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Liva Home projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Folkart Evleri İzmir\'in en pahalısı Haberi

Folkart Evleri İzmir\'in en pahalısı

Saya Grup (Sancak Yatırım) bünyesinde Nisan 2006'da kurulan Folkart Yapı, Türkiye'deki ilk projesini İzmir'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. Ünlü mimar Emre Arolat ile 5 yıllık bir anlaşma imzalayıp Narlıdere ve Mavişehir'de iki konut projesine başlayan Folkart Yapı'nın Genel Müdürü Mesut Sancak iddialı konuşuyor: Narlıdere Folkart Evleri'nde 5 bin 500 YTL'lik kahve makinesi bile olacak. Lüks konut nasıl yapılır herkese göstereceğiz.

* Folkart Yapı, sektöre yeni girdi ve ilk projeler için İzmir'i seçti. Bunun nedeni nedir?
İzmir'de bir lüks konsept eksiği var. 3 yıl önce gittiğimde dedim ki; ''Artık çalışmaktan yoruldun, kendime şehrin en güzel evini alıp orada yaşayacağım.'' Ama en güzel yeri bulamadım. İzmir'de lüks konut açığı var. Daha...