02 / 05 / 2024

Folkart göztepe sponsor

Folkart göztepe sponsor

Daha önce Altay, Karşıyaka, Göztepe, Altınordu gibi kulüplere farklı dönemlerde forma reklamı veren Folkart Göztepe'ye yeni sezonda 2 milyon TL destek verecek.

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Folkart'tan Göztepe'ye 2 milyon TL'lik destek!

Daha önce Altay, Karşıyaka, Göztepe, Altınordu gibi kulüplere farklı dönemlerde forma reklamı veren Folkart Göztepe'ye yeni sezonda 2 milyon TL destek verecek.

Mahall Bomonti İzmir, Göztepe’ye sponsor oldu!

Türkiye inşaat sektörünün öncü firmalarından Türkerler Holding, İzmir’in köklü spor kulübü Göztepe’yle sponsorluk anlaşması imzaladı. Göztepe, lig sonuna kadar tüm maçlarına Türkerler Holding yatırımı “Mahall Bomonti İzmir” logolu formasıyla çıkacak.

Türkerler Holding Göztepe'ye sponsor oldu!

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Göztepe, inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Folkart Yapı Karşıyaka ile Göztepe'ye destek verecek!

PTT 1'inci Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen İzmir'in 2 ezeli rakibi Karşıyaka ile Göztepe'ye Folkart Yapı'dan destek geliyor.Ketteki spor organizasyonlarına katkı veren firma, 2 kulüple de sezonluk forma reklamı için anlaştı.

DKY Göztepe Office Park iletişim!

DKY Göztepe Office Park iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Göztepe Office Park satış ofisi!

Göztepe Office Park satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy İlçe'si Göztepe'de inşa edilecek.

Göztepe Office Park iletişim bilgileri!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Göztepe Office Park projesinde ön talep süreci başladı. Göztepe Office Park iletişim bilgileri detaylarını (0216) 517 9 517 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi!

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi sadece office park seçeneklerinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Ön talep sürecinin başladığı projede DKY İnşaat çalışmaları bu yıl başlatacak.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Folkart göztepe sponsor Haberi

Folkart göztepe sponsor


Daha önce Altay, Karşıyaka, Göztepe, Altınordu gibi kulüplere farklı dönemlerde forma reklamı veren Folkart'ın yeni sezonda da takımlara reklam desteği sağlayacak. İzmir firması Folkart Spor Toto Süper Lig'e çıkan Göztepe'ye yeni sezonda 2 milyon TL, TFF 1'inci Lig'deki Altınordu'ya 700 bin TL destek olacak.


Folkart'ın Spor Toto 2'nci Lig'deki Karşıyaka, Altay, Bucaspor ve Menemen Belediyespor'a 250 bin TL, 3'üncü Lig'deki Bergama Belediyespor ve Tire 1922'ye 120, Süper Amatör Lig'de yer alan İzmirspor'a ise 60 bin TL forma reklamı verileceği bildirildi.



Yeni...