25 / 07 / 2024

Folkart İkiz kuleleri temizleyen dağcılar

Folkart İkiz kuleleri temizleyen dağcılar

Özgür Bozkuş iş makinelerinin ulaşamadığı noktalara insan gücüyle ulaştıklarını, korkularının, rüzgar olduğunu söyledi. Ekip, İzmir'in en yüksek Folkart'ın ikiz kulelerini ayda 4 bin liraya temizliyor.

Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a sert cevap! 

Togo İkiz Kuleleri ile ilgili açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a,  İş insanı Sinan Aygün'den cevap geldi...

25 milyon TL’lik rüşvet görüntüleri müfettişlerde!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Coşkun Torun'un odasındaki görüntüler ile Aygün'ün sahibi olduğu TOGO İkiz Kuleleri'ndeki görüntüleri alarak inceliyor.

Bülent Arınç'ın ‘parsel parsel' iddiası TOGO'yla mı ilgili?

CHP eski Ankara Milletvekili ve Ankara Ticaret Odası Eski Başkanı Sinan Aygün, 27 Mart 2017 tarihinde Eskişehir Yolu üzerindeki arazisine TOGO İkiz Kuleleri'ni dikme kararı aldı ve inşaat ruhsatı aldı. Peki sonra ne oldu?

İzmir Bayraklı Folkart Kuleleri'nde Türk Bayrağı'na yer verildi!

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından Bayraklı'daki Folkart'ın ikiz kuleleri de, teröre tepki için kırmızı beyaza büründü. Folkart Kuleleri'nin zirvesindeki dijital ekranda gece boyunca, reklam yerine Türk Bayrağı görüntüsü yeraldı.

Folkart hedeflerini büyütüyor!

Folkart, Türkiye'nin en büyüğü olacak Yaptığı yatırımlarla hızla büyüyen Folkart hedeflerinide büyütüyor. Folkart Towers 27 hin metrekare arsa içerisinde 200 metre yüksekliği ile Avrupa'nın en yüksek ikiz kuleleri arasında yer alıyor

Folkart Towers'ta akıllı bina sistemi facianın önüne geçti!

İzmir'in ikiz kuleleri Folkart Towers'ın A Kulesi'nde önceki akşam bakımda olan bir asansörün motorunun alev alması sonucu binalarda bulunan gelişmiş yangın söndürme sistemleri devreye girdi.

İzmir Folkart Towers akıllı bina sistemini devreye soktu!

İzmir 'in akıllı ikiz kuleleri Folkart Towers 'ta yangın söndürme sistemlerinin anında devreye girmesiyle yangın çıkmadan önlendi.

İzmir Folkart Towers akıllı bina sistemini kullanıyor!

İzmir’in ikiz kuleleri Folkart Towers’ın A Kulesinde önceki akşam bakımda olan bir asansörün fan motorunun alev alması sonucu binalarda bulunan gelişmiş yangın söndürme sistemleri anında devreye girdi.

Folkart Towers 2 Nisan'da maviye bürünecek!

Tarihi Saat Kulesi ve Bayraklı'daki Folkart İkiz Kuleleri, Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle 2 Nisan'da maviye bürünecek. Mavi ışık şöleni 18.30'da başlayacak ve gece yarısına kadar devam edecek..

Folkart Towers Sanat Galerisi hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yüksek ikinci kuleleri olan Folkart Towers, Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Galeriyi sanatseverlerle buluşturdu..

İzmir Folkart Towers'ta yüzde 10 peşinat imkanı!

Folkart Towers Residence İzmir'de Avrupa'nın en yüksek 5. ikiz kuleleri olarak yükseliyor. Projede yüzde 10 peşinatla 24 aya varan vade farksız taksit imkanları yer alıyor.

Folkart Towers Bayraklı'da metrekaresi 3 bin dolara!

Folkart Towers, İzmir'in yeni kent merkezinde başlayan bu büyüklükte ilk karma proje olarak da birçok firmaya öncü oldu. Folkart Towers'ın kuleleri çıkıp bölgenin ilerideki siluetine dair ilk sinyalleri verdikten sonra yeni projeler start almaya başladı.

Folkart Towers B Kule Ağustos'ta tamamlanacak!

Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan projede B Kule Ağustos ayında bitecek. Folkart Towers tamamlandığında 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi haline dönecek

Folkart İkiz kuleleri temizleyen dağcılar Haberi

Folkart İkiz kuleleri temizleyen dağcılar

İzmir'in en yüksek gökdeleni, 200 metre yükseldikteki Folkart ikiz kulelerinin dış cephesine  halatlarla tırmanıp temizlik yapan endüstriyel dağcılar,  kendilerini izleyenlerin nefeslerini kesti. İş makinelerinin ulaşamadığı yüksekliklere tırmanan, kendilerine seslenenleri yukarıdan güçlükle duyabilen ve çağın örümcek adamları olarak nitelendirilen dağcılar, yurt dışında aldıkları özel eğitimle bu işi gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Depar Endüstiryel Dağcılık Temsilcisi Özgür Bozkuş, gökdelenleri temizlerken çalışanların can güvenliğini ön planda tuttuklarını belirtti. 


Milliyet...