02 / 05 / 2024

Folkart Lİfe kimin

Folkart Lİfe kimin

İzmir Bornova'da konumlandırılan Folkart Lİfe projesinde fiyatlar 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. İşte Bornova Folkart Lİfe Evleri ödemeleri...

Eylül 2023 enflasyon rakamları resmen açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE Eylül 2023 rakamları!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan TEFE TÜFE Eylül 2023 rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen duyuruldu. İşte son dakika TEFE TÜFE Eylül 2023 rakamları...

Hyundai Eylül 2023 fiyat listesi: Hyundai i10, i20, Kona, Bayon, Elantra, Tucson, Santa Fe fiyatları peş peşe açıklandı

Hyundai marka otomobil almak isteyen otomobilseverler Eylül ayında açıklanan fiyatları mercek altına aldı. Bu kapsamda Hyundai araçlarının fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki, Hyundai i10, i20, Bayon, Kona, Elantra, Tucson ve Santa Fe ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

Eylül 2022 enflasyon rakamları belli oldu! TEFE TÜFE oranları şaşırttı! 

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TEFE TÜFE Eylül 2022 rakamları resmen açıklandı. Peki Eylül ayı enflasyon rakamları ne oldu? İşte Eylül 2022 TEFE TÜFE oranları...

Bu fiyata kendi sitesinde bile yok! Şok indirimli fiyatıyla SAMSUNG Galaxy S21 FE 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Şimdiye kadarki en akıcı ekrana sahip olan Galaxy ile tanışın. Samsung Galaxy S21 FE sizi efsane renklerin dünyasına davet ediyor. Media Markt’a özel fiyatlarıyla Samsung Galaxy S21 FE haberimizde sizi bekliyor. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

3600 ek gösterge ile maaşlar kaç lira yükselecek? Ek gösterge ne zaman çıkacak? İşte ek göstergeli yeni maaşlar...

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri öğretmen, memur ve memur emeklilerinin en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? Kimin maaşı kaç lira olacak? 

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Veysel Erörs ve Vedat Demir tarafından kuruldu.

TEFE TÜFE Eylül 2021 oranları öğrenme!

TEFE TÜFE Eylül 2021 oranları öğrenme ile ilgili tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. Peki TEFE TÜFE Eylül 2021 oranları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Eylül 2021 oranları öğrenme detayları...

Folkart Lİfe kimin Haberi

Folkart Lİfe kimin

25 bin metrekare alana sahip Folkart Life Bornova projesi İzmir Bornova'da yer alıyor. Teslimlerine başlanan Folkart Bornova projesi  6 - 15 katlı sekiz blok şeklinde yükseliyor.  Proje hastaneye, şehrin merkezine, alışveriş yerlerine 500 metre uzaklıkta yer alıyor. 


1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Folkart Lİfe Evleri'nde dairelerin genişlikleri 40 ila 164 metrekare arasında değişiyor. 


Folkart Lİfe Evleri  fiyat listesi!


56-88 metrekare 1+1 fiyatları 405 bin TL'den 

93 metrekare 2+1 fiyatları 498 bin TL'den 

161-294 metrekare 3+1 fiyatları ise 839 bin TL'den başlıyor.


Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!


Folkart Yapı imzası taşıyan Bornova Folkart Lİfe projesinde yüzde 5 peşinat verildiğinde yüzde 10 tek senet olarak bir sene sonra ödeniyor. Kalan kısım ise banka kredisi ile ödenebiliyor. 


Folkart Lİfe İzmir projesinde daire sahiplerine kapalı otopark, yüzme havuzları,...