29 / 04 / 2024

Folkart Life ulaşım

Folkart Life ulaşım

Folkart Life telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Folkart Life Bornova projesi İzmir Bornova’da inşa ediliyor.

İzmir Folkart Evleri satılık!

828 adet konutun yer aldığı İzmir Folkart Life projesi Folkar Yapı imzasıyla yükseliyor. İzmir Folkart Evleri satılık daire fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Folkart Life Bornova 24 ay sonra teslim edilecek!

"Ulaşılabilir lüks" sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova; başta Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir Metro'su olmak üzere İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ile Bornova'ya yeni bir değer katıyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i 2 haftada satıldı!

FOLKART’ın yeni projesi “Folkart Life Bornova”nın yüzde 65’lik bölümü 2 haftada satıldı. “Ulaşılabilir lüks” sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova hem oturum hem de yatırım amaçlı kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor. İşte Folkart Life Bornova ulaşım krokisi...

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

FOLKART'ın yeni projesi Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'lik bölümü 2 haftada satıldı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak açıkladı.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak yaptığı açıklamada, "Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i, 2 haftada satıldı. Bu oran doğru bir projeye imza attığımızın göstergesi" dedi

Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Folkart Bornova Evleri ‘nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Folkart Life Bornova'da 2 haftada satışlar yüzde 65'e ulaştı!

'Ulaşılabilir lüks' sloganıyla tanıtımı yapılan projede satışlar kısa sürede yüzde 65'e ulaştı. Projeye, ABD olmak üzere yurtdışından da büyük talep var Folkart Life Bornova Projesi, yeni sakinlerini bekliyor.

Folkart Life Bornova projesine 2 haftada 9 bin ön talep!

Folkart Yapı'nın tanıtımını 12 Mayıs'ta yaptığı Folkart Life Bornova projesine ön talepte rekor başvuru oldu. 2 haftada 9 bin kişinin bilgi aldığı projenin yüzde 65'i satıldı.

Folkart Life Bornova Konutları ulaşım!

Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor. İzmir Folkart Life Bornova Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiliyor.

Folkart Life ulaşım Haberi

Folkart Life ulaşım

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Folkart Life Bornova projesinde koşu ve yürüyüş yolu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu, süs havuzu, kapalı otopark, SPA ve Fitness, restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Bornova Folkart Life projesinde yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi kullanılıyor ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. İzmir Folkart Life projesinde daire fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


İzmir Folkart Life fiyatları 1+0 evlerde 185 bin TL, 1+1 evlerde 270 bin TL  2+1 evlerde 382 bin TL,  3+1 evlerde 555 bin TL , 4+1 evlerde ise 760 bin TL'den başlıyor. 


Folkart Life telefon telefon numarası 444 22 78  olarak belirlendi. Projesinin 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Bornova...