27 / 04 / 2024

Folkart Sanat Galerisi açılış

Folkart Sanat Galerisi açılış

Türkiye'nin en yüksek ikinci kuleleri olan Folkart Towers, Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Galeriyi sanatseverlerle buluşturdu..

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Towers'ta açıldı!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi, Avrupa'nın en önemli koleksiyonlarından biriyle İzmir’de açıldı. İzmir Folkart Towers’ta açılan sanat galerisinde, dünyanın önemli sanatçılarının eserleri sergilenecek...

Folkart Sanat Galerisi 7 Şubat'ta açılacak!

Folkart'ın sponsorluğunda, ESİAD'ın desteğinde Prof. Dr. Çınar Atay'm yazdığı "İzmir Bindokuzyüz" kitabının tanıtımında konuşan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Sanat Galerisi'nin 7 Şubat'ta açılacağını müjdeledi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

AVM'ler için 'yapı ruhsatı' kriteri!

Yeni AVM'ler için 'yapı ruhsatı' kriteri getirildi. Bu kapsamda alışveriş merkezlerinde en az bir müze, sanat galerisi veya tiyatronun bulunması şartı getirildi...

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Tarihi Siyavuşpaşa Köşkü sanat evi oluyor!

1571 yılından Mimar Sinan tarafından yapıldığı tahmin edilen Siyavuşpaşa Köşkü sanat galerisi ve atölyesi olarak hizmete açılacak. 

İktisadi Bağımsızlık Müzesi kapılarını açtı!

İş Bankası’nın Ankara'daki tarihi binası Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi olarak hizmete açıldı. Müzede orijinal olarak korunan tarihi alanlar, sanat galerisi ve sergi salonları bulunuyor.

Folkart Academy’de sertifika zamanı!

Bu zamana kadar 2 bin 200 öğrencinin tiyatro başta olmak üzere çeşitli sanat dallarında eğitim aldığı Folkart Academy'de sertifika dönemi başladı.

Kazlıçeşme Başkanlık Binası hizmete girdi!

Orijinaline sadık kalınarak restore edilen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası ve Sanat Galerisi törenle hizmete açıldı.

Bennu Gerede kiraya verdiği evinden 1 kuruş alamadı!

Nişantaşı’ndaki dairesini Bali’de yaşadığı iki sene boyunca kiraya veren Bennu Gerede, iddiaya göre parasını alamadı. Gerede, evini sanat galerisi yapan ‘sülük’ dediği kiracısını da kapı dışarı etti.

İncek Loft’ta Ankara'nın ilk sanat galerisi açıldı!

Ankara'da inşa edilen İncek Loft projesinde RC Art iş birliğiyle ilk sanat galerisi olan ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ kapılarını açtı.

İncek Loft’ta ilk sanat galerisi  açılıyor!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk sanat galerisi açılıyor. ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ bu hafta sonu sanatseverlere buluşacak.

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Ayvalık'ta zeytinlik alanları imara açılmayacak!

Ayvalık Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi. Belediye Meclisi'nin toplantısında zeytinlik alanların imara açılması onaylanmadı.

Eskişehir Odunpazarı'na sanat galerisi geliyor!

Odunpazarı Belediyesi; Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nin arka tarafındaki alanı Sanat Galerisi’ne dönüştürüyor.

Folkart Sanat Galerisi açılış Haberi

Folkart Sanat Galerisi açılış

Türkiye'nin en yüksek ikinci kuleleri olan Folkart Towers, Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Galeriyi sanatseverlerle buluşturdu. Kapılarını dünyaca ünlü Prof. Dr. Hans Zilch'in "Ellerin Büyüsü" adlı koleksiyonuyla açan galerinin açılış töreni, cumartesi akşamı İzmir Valisi Mustafa Toprak, Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Alman koleksiyoner Prof. Dr. Hans Zilch, Folkart Galeri Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan, danışma kurulu üyeleri ile iş ve sanat camiasından seçkin isimlerin katılımıyla gerçekleşti. 800 metrekarelik alanıyla Türkiye'nin en büyük sanat galerisi unvanına sahip olan Folkart Galeri, küratörlüğünü İbrahim Karaoğluve Michael Maskenin yaptığı bu yılın Türkiye'deki en büyük sanat etkinliği olacak olan "Ellerin Büyüsü" adlı resim ve heykel sergi ile davetlilerden tam not aldı. 15 Mart Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak olan...