03 / 05 / 2024

Folkart Towers satışları

Folkart Towers satışları

İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Towers'ın A Kule'sinde yaşam başladı. A kulesinde yaşam başlarken B Kule'nin inşaatı da hızla devam ediyor. B Kulenin teslimi Ağustos ayında yapılacak.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Folkart Vega satışları ne zaman?

Mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılan Folkart Vega projesi dikey bloklardan meydana gelecek. Peki Folkart Vega satışları ne zaman başlayacak?

Başaran Mina Towers 2016 satışları!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Başaran Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükseliyor.Başaran Mina Towers 2016 satışları...

Folkart Life Bornova'da 2 haftada satışlar yüzde 65'e ulaştı!

'Ulaşılabilir lüks' sloganıyla tanıtımı yapılan projede satışlar kısa sürede yüzde 65'e ulaştı. Projeye, ABD olmak üzere yurtdışından da büyük talep var Folkart Life Bornova Projesi, yeni sakinlerini bekliyor.

Ankara Elmar Towers'ta satışlar 18 Nisan'da başlıyor!

Ankaralı üç işadamının kurduğu Elmar Yapı’nın, Eskişehir yolu üzerinde 650 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Elmar Towers’ta satışlar 18 Nisan’da başlıyor..

Ankara Marina Towers'ta satışlar başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya marina yaşamı getirecek Marina Ankara projesini Çankaya Oran'da hayata geçirmeye başladı. Marina Ankara'nın ilk konsepti Marina Towers, satışa sunuldu..

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Towers'ta açıldı!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi, Avrupa'nın en önemli koleksiyonlarından biriyle İzmir’de açıldı. İzmir Folkart Towers’ta açılan sanat galerisinde, dünyanın önemli sanatçılarının eserleri sergilenecek...

Ak Towers Söğütlü Trabzon projesinde satışlar başladı! 1+1 daireler 145 bin TL' den başlıyor!

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Ak Towers Söğütlü projesinde toplam 440 adet daire bulunuyor. 17 kattan oluşan proje 6 blok halinde yükseliyor. Ak Towers Söğütlü Trabzon projesinde satışlar başladı. Daireler 145 bin TL' den başlıyor.

Carrera Fitness Folkart Towers'ta açılıyor!

Dünyaca ünlu Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ta açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Carrera Fitness Spa 20 Aralık'ta Folkart Towers'ta açılıyor!

Dünyaca ünlü Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ın 5, 6 ve 7. katında açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Yeniköy Motors Folkart Towers'ta showroom açacak!

Türkiye distribütörü Yeniköy Motors, Ocak ayında Folkart Towers'da showroomunu açıyor. Dünyaca ünlü birçok markayı satın almak için artık İstanbul'a ya da yurt dışına gitmesine gerek kalmayacağını belirtti.

Folkart Towers'ın ikinci kulesinde yaşam başladı!

400 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Folkart Towers'ın ikinci kulesinde yaşam başladı. 220 rezidans ve 500 ofisin yer aldığı projenin yüzde 85'i kısa sürede satıldı.

Folkart Towers projesinin ikinci kulesinde de yaşam başladı!

400 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Folkart Towers'ın Nisan ayında tamamlanan birinci kulesinin ardından ikinci kulesinde de yaşam başladı. 220 rezidans ve 500 ofisin yer aldığı projenin yüzde 85'i kısa sürede satıldı.

Folkart Towers satışları Haberi

Folkart Towers satışları


 A Kule'sinde yaşam başlayan Folkart Towers'ın B Kule'si Ağustos sonunda tamamlandığında 4 bin kişinin yaşayacağı bir yaşam merkezi hayata geçmiş olacak İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen Folkart Tovvers'ın A Kule'sinde yaşam başladı. A kulesinde yaşam başlarkenken B Kule'nin inşaatı da hızla devam ediyor. Ağustos ayı sonunda B Kule'nin teslimatı da gerçekleştikten sonra yaklaşık 4.000 kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20.000 kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi olacak. 


Folkart Towers inşaatında uygulanan yöntemler ve yeniliklerden bazıları sadece İzmir ve Türkiye'de değil Avrupa'da da ilk olma özelliği taşıyor. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Ar-Ge ve yatırım kısmında para ve bilgiden kesinlikle tasarruf etmediklerini söyledi. Proje aşamasından itibaren Türkiye'nin ve dünyanın alanında bü- numara olan isimleriyle çalıştıklarını belirten Sancak, "Kazık...