28 / 04 / 2024

Folkart Towers yatırımı

Folkart Towers yatırımı

İzmir'in yeni yaşam merkezlerinden biri olan Folkart 'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, " Yeni projeler hızlanıyor. İzmir yatırımcının yeni rotası haline geldi " dedi.

Folkart'tan 5.8 milyarlık yatırım!

İnşaatı devam eden ve projelendirme aşamasında olan 11 projeyi bir arada yürüttüklerini açıklayan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, " Projelerimizin toplam yatırım değeri 3 milyar 700 milyon lirayı buluyor." dedi.

Başaran Holding, Fikirtepe'ye 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Başaran Yatırım Holding, Fikirtepe’de hayata geçirdiği 1500 konutluk Mina Towers projesini tanıttı. Holding, bölgeye toplamda 2 milyar dolarlık yatırımla 4 bin konut yapmayı planlıyor.

Sümeyye Aydın, Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü oldu!

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak Sümeyye Aydın atandı.

Şeyh Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Velvet Towers!

Türkiye'de yatırım kararı alan Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden, Katar İktidar Aile Konseyi Genel Sekreteri Şeyh Dr. Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Fikirtepe’de yer alacak 260 milyon liralık Velvet Towers projesi oldu.

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, Bilal Demirhan, Kübra Tekiner tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Trump Towers Residence Şişli'de kuruldu.

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Toygar Özgüler tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Trump Towers Residence Kulesi, Kağıthane'de kuruldu.

Folkart Yapı'dan İzmir'e 1.5 milyar TL'lik yatırım!

Mesut Sancak, "Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binasını Bayraklı'da yapacağız. Narlıdere, Mavişehir ve Bayraklı'da 700 milyon lira yatırım yaptık. Son iki yatırımla İzmir'e 1.5 milyar lira harcadık" dedi

Mirgrup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mirgrup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Birol Çabuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ihlamur Sokak, Uphill Court Towers'ta kuruldu.

Mina Towers 1 milyar dolar yatırım bedeliyle Fikirtepe'de yükseliyor!

Turizm, finans ve yatçılık sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Başaran Group şimdi de inşaat dünyasında adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Mina Towers 1 milyar dolar yatırım bedeliyle Fikirtepe'de inşa ediliyor...

Mina Towers Fikirtepe'de yükseliyor! 1 milyar dolar yatırım bedeli ile!

Turizm , finans ve yatçılık sektörünün lider firmalarından başaran group şimdi de inşaat dünyasında adından sözettirmeye hazırlanıyor. Mina Towers Fikirtepe'de 1 milyar dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

Folkart Bornova projesi 250 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükseliyor!

Folkart yeni projenin lansmanı için hazırlıklara hız verecek. Mart ayı itibarıyla ön talepler toplanmaya başlanacak. Mayıs ayında başlayacak inşaat 18 ay sürecek ve 2016 sonunda teslim edilecek. Projenin yatırım değeri 250 milyon lira.

BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Onder Onat, Lutz Jens Becker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık 2013 tarihinde Şişli, Trump Towers'ta kuruldu

Trump Towers yatırım bedeli 300 milyon dolar!

Eğimli mimarisiyle, hız ve hareketliliği yansıtan Trump Towers için D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, “Dış görüntüdeki mimari hareketlilik ek maliyet getirdi. Yatırımcı olarak değil ama yapımcı olarak yaptığımız işten memnunuz ” dedi

Folkart Towers yatırımı Haberi

Folkart Towers yatırımı

Folkart Towers, İzmir'in yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. 2011 yılı Nisan ayında inşaatına başlanan proje, 200 metre yüksekliğinde 46'şar katlı iki kuleden oluşuyor. Nisan ayında A Kule'nin, Ağustos ayında ise B Kule'nin tesliminin gerçekleştiğini aktaran Folkart Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak, peyzaj düzenlemelerinin tamamlanması ve çarşı bölümünde yer alan restaurant, cafe ve mağazaların açümaya başlamasıyla birlikte Folkart Towers'ın ziyaretçi sayısının arttığım düe getirdi. 


ARSA FİYATLARI YÜKSELDİ 

Folkart Towers'da hayatın başlamasının ardından İzmir'in yeni kent merkezinin yıldızının her geçen gün daha da parladığını ifade eden Sancak, "Arka arkaya başlayan projeler ve patlayan talep, pek çok yatırımcının rotasını değiştirdi. Birçok önemli gelişme yaşandı. Bölgede arsa fiyatları yükseldi. Alsancak Liman, Bayraklı, Salhane, Turan ve Halkapmar bölgesini kapsayan İzmir'in yeni kent merkezi, sadece...