30 / 04 / 2024

Folkart Yapı en yüksek bina

Folkart Yapı en yüksek bina

Mesut Sancak, "Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binasını Bayraklı'da yapacağız. Narlıdere, Mavişehir ve Bayraklı'da 700 milyon lira yatırım yaptık. Son iki yatırımla İzmir'e 1.5 milyar lira harcadık" dedi

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

Folkart Yapı Folkart Vega!

Folkart Yapı Folkart Vega projesinde daire satışları devam ediyor. TAGO Mimarlık tarafından dizayn edilen projede 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat!

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2021 yılında teslim edilecek.

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Folkart Yapı, İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni proje yapacak. Proje, 285 milyon TL'ye mal olacak..

Yapıen İnşaat 7 yılda 500 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, Yapıen İnşaat'ın, son 7 yılda toplam 150 milyon liralık bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi..

Yapıen İnşaat’tan 500 milyon TL’lik yatırım!

Yapıen İnşaat, son 7 yılda toplam 150 milyon TL’lik bir yatırımı hayata geçirdi. Yapıen İnşaat, gelecek 5 yıl içerisinde 500 milyon liralık yatırım seviyesine ulaşmayı hedefliyor. 

Seha Yapı en çok proje üreten 6. şirket oldu!

Seha Yapı, Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri ödül törenine Türkiye'nin en çok proje üreten 6. şirketi ödülüne layık görüldü. 

Yapıen İnşaat'tan 1.300 konut geliyor!

Türkiye'deki bir çok okul, hastane ve altyapı projesine imza atan Yapıen İnşaat, konut sektörüne girdi. Firma, farklı bölgelerde 1.300 konut hayata geçirecek.

Yapıen Bostancı Deluxe ne zaman teslim?

Yapıen İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bostancı Deluxe projesi 61 daireden meydana geliyor. Peki Yapıen Bostancı Deluxe ne zaman teslim?

Liva Home Folkart Yapı daire fiyatları!

Liva Home Folkart Yapı daire fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar bölgesinde hayata geçirilen Liva Home projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Folkart Yapı Folkart Ardıç fiyatları!

Folkart Yapı Folkart Ardıç fiyatları 301 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Ardıç projesi denize sıfır konumda yer alıyor...

Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe fiyat!

Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe fiyat listesi 3+1'lerde 850 bin TL'den başlıyor. Bostancı Deluxe'te daireler Mart 2018'de teslim ediliyor...

Yapıen Bostancı Deluxe fiyat!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Bostancı Deluxe projesi Mart 2018 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Yapıen Bostancı Deluxe fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Yapı en yüksek bina Haberi

Folkart Yapı en yüksek bina


Önümüzdeki yıl Bayraklı'ya Avrupa'nın en yüksek gökdelenini kazandırmak için kolları sıvayan Folkart'ın patronu Mesut Sancak ile kentin geleceğini konuştuk. İzmir'in bir turizm ve tarım kenti olması gerektiğini kaydeden Sancak, yeni projelerinin müjdesini verdi. 

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Bayraklı bölgesine önümüzdeki 10 yılda 16 milyar dolar yatırım geleceğini söyledi. Sancak, 2015'te Avrupa'nın en yüksek gökdeleninin temelini atacaklarını belirterek, "İzmir-İstanbul otoyolunun tamamlanmasıyla İzmir daha farklı bir kimliğe bürünecek. Bayraklı şantiyeye dönecek ve Folkart gibi 125 yapıya sahip olacak. Önümüzdeki 10 yılda kentsel dönüşüm ve inşaat sektörü dinamizm katacak. İzmir'e ilgi daha da artacak. İzmir'de yeni projelerin karşılığını daima aldık" dedi.

* Folkart'ın yeni yatırımlarını öğrenebilir miyiz?

2015'in ilk yarısında asıl projemiz start alacak. İzmir'e damga vuracak projemizin hazırlığını yapıyoruz. Türkiye'nin ve Avrupa'nın...