02 / 05 / 2024

folkart yapı sigarasız şirket

folkart yapı sigarasız şirket

Folkart Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası “31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü”ne, sigarayı bırakarak girdiklerini açıkladı. Folkart, tamamen ‘Sigarasız Şirketler’ arasına katıldı.

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! Platformu kullanan işletme sayısında rekor düşüş!

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! E-ticaret platformu kullanan işletme sayılarında rekor düşüş gözlendi. Uzmanlar düşüşün nedenini neye bağlıyor? İşte yanıtı…

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Folkart'tan İzmir'e 4 milyar TL'lik yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart Yapı’nın, Rönesans ve Tekfen Holding ortaklığında olan Florya Gayrimenkul’ü, satın almak için başlattığı süreç tamamlandı. 

Folkart Line'da 2+1'ler 449 bin TL'ye!

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi 422 adet bağımsız birim oluşuyor. Projede bulunan 2+1'ler 449 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yabancıya konut satışında 'yapısız taşınmaz' riski!

Yabancı uyruklu gerçek kişiler, gerekli kanuni kısıtlamalara uyulması şartıyla, ülkemizde konut, iş yeri, arsa ve tarla gibi nitelik bakımından her türlü taşınmazı satı alabiliyor. Fakat özellikle yapısız taşınmazların edinilmesi durumunda büyük riskler bulunuyor...

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

Folkart Yapı Folkart Vega!

Folkart Yapı Folkart Vega projesinde daire satışları devam ediyor. TAGO Mimarlık tarafından dizayn edilen projede 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat!

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2021 yılında teslim edilecek.

Folkart Line ne zaman teslim?

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi  12 blokta toplam 422 adet bağımsız birimden meydana geliyor. 

Folkart Line fiyat!

Folkart Line fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  İzmir Uzundere'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen proje 12 blokta 422 bağımsız birimden oluşuyor. 

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Folkart Yapı, İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni proje yapacak. Proje, 285 milyon TL'ye mal olacak..

folkart yapı sigarasız şirket Haberi

folkart yapı sigarasız şirket

İzmir’den yola çıkarak, yaptığı özel projeler ve yeni büyük yatırımlar ile yapı sektöründe Türkiye’nin birincisi olma hedefine emin adımlar ile yürüyen Folkart, çalışanları ile işbirliği içinde, uzun süredir yürüttüğü projesini sonlandırarak, artık tamamen “Sigarasız Şirket” oldu. Çalışanlar, aylar öncesinden kendilerine verilen özel bir eğitim ve psikolojik destek sonucu; bir plan dahilinde gönüllü olarak, aşama aşama sigarayı bıraktılar.


Sigarasız insan kaynakları politikası

Folkart, çalışanlarının bu gönüllü desteğiyle, ‘31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü’ne, sigaradan tamamen arınarak “SİGARASIZ ŞİRKET” olarak girdi. Folkart’ın insan kaynakları politikası da, çalışanlarının desteği ile artık “SİGARASIZ” şekillenecek. Sigara içip, yeni iş başvurusunda bulunanlar, FOLKART’ta görev alamayacak. Folkart, iş başvurularında da özellikle değerlendirmek istediği kişileri, ‘sigarayı bırakma’ şartı ile önce eğitime yönlendirererek, kişinin tercihi ve alınan sonuca bakarak, son kararını...