05 / 05 / 2024

Forest City Çerkezköy nerede

Forest City Çerkezköy nerede

Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanabildiği Forest City ev fiyatları ne kadar sorusuna 210 bin TL'den başlandığını söylemek mümkün. Proje, Tekirdağ Çerkezköy'de yükseliyor...

Tekirdağ Çerkezköy OSB'de 5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde bulunan 9.240,00 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, İstanbul Anadolu 3. İflas Dairesi tarafından 23 Mart 2015 günü 14:30 ile 14:40 arası ihaleye çıkarılıyor.

Çerkezköy Teknoloji Geliştirme Alanı ne olacak?

Çerkezköy Veliköy'de yer alan Teknoloji Geliştirme alanı Parkı Çerkez Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin arka tarafında yer alıyor. Özel Fonksiyon Alanı olarak planlanan alan 932 dönüm alana sahip.

Çerkezköy Belediyesi personellerine imar mevzuatını anlattı!

Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerleri düzenlenmeye devam ediyor. Sunum Dr. Hasibe Özgümüş tarafından gerçekleştirildi.

Çerkezköy'de Şubay ayı meclis toplantısı yapıldı!

Çerkezköy Belediyesi'nin Şubat ayı Meclis toplantısı yapılan ikinci oturum ile tamamlandı. Yapılan Meclis toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen konulanın görüşülerek karara bağlandı.

Çerkezköy Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde, Tekirdağ ve Çorlu Devlet Hastanelerinde faaliyet gösteren Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinin üçüncüsü Çerkezköy İlçe Devlet Hastanesine açıldı.

Akiş GYO'ya ait Çerkezköy'deki tesise ilişkin değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Çerkezköy'deki Tesis'e ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen açıklama ve değerleme raporu...

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor!

Çerkezköy'de boş park alanları yeşilleniyor. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde imar planlarında ' Park Alanı ' olarak geçen boş araziler, yapılan çalışmalarla modern ve yeşil bir görünüme kavuşuyor.

Tekirdağ Çerkezköy'de 4 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesinde bulunan 4.098,00 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika Çerkezköy İcra Dairesi tarafından 10 Şubat 2015 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Kozapark Çerkezköy projesi daire fiyatları!

Tekirdağ İli'nin Çerkezköy İlçe'sinde yer alan Kozapark Çerkezköy projesi toplam 288 daireden oluşuyor. Proje toplam 15 bin 183 metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kozapark Çerkezköy projesi daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kozapark Çerkezköy projesinde 2+1 daireler 145 bin TL'den başlıyor!

Danış Kozuva tarafından hayata geçirilen Kozapark Çerkezköy projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kozapark Çerkezköy projesinde 2+1 daireler 145 bin TL'den başlıyor.

1Coastal City Büyükçekmece'de 24 faizsiz vadelendirmeyle! 1.990 TL taksitle!

1Coastal City Büyükçekmece projesinde yer alan daireler için 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Taksitler 1.990 TL'den başlayan projede 1+1'lerin fiyatları 209 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

1Coastal City Büyükçekmece'de 1.990 TL taksitle! 24 ay faizsiz ödemelerle!

1Coastal City Büyükçekmece projesi kapsamında yer alan daireler için 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. KDV uygulanmayan projede taksitler ise 1.990 TL'den başlangıç gösteriyor.

Özyurtlar 1Coastal City Büyükçekmece'de 1.990 lira taksit! 24 ay 0 faizle!

Özyurtlar 1Coastal City Büyükçekmece projesi kapsamında yer alan daireler için taksitler 1.990 TL'den başlıyor. Proje kapsamında ayrıca 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme de yapılıyor.

Forest City Çerkezköy nerede Haberi

Forest City Çerkezköy nerede

Saral Gayrimenkul imzasıyla yaşama geçirilen Forest City ev fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, toplam 380 adet daireden meydana geliyor. 


10 bloktan meydana gelen Çerkezköy Forest City ne zaman teslim edilecek sorusuna ilk blokta 2014 yılı Haziran ayı sonu cevabı uygun görülüyor. Proje, Tekirdağ Çerkezköy bölgesinde inşa ediliyor. 


2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut tiplerinden meydana gelen Forest City ev fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 210 bin TL'den başlıyor deniliyor. 



Tekirdağ Forest City ödemeleri!


Tekirdağ Forest City ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılıyor. 


İkinci blokta yer alan dairelerin 2014 sonunda teslim edilmesi planlanan Çerkezköy Forest City projesi,  yüzme havuzu, buhar odası,...