02 / 05 / 2024

foresta balat konutları fiyat

foresta balat konutları fiyat

Lansman fiyatları ile 1 Aralık'ta satışa çıkan Foresta Balat, daha ilk haftada en çok tercih edilen proje haline geldi. Alpiş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Foresta Balat kazandıracak"dedi....

Balat'ta ev fiyatları ortalama 498 bin TL oldu!

Köklü bir tarihe sahip Balat Mahallesi her geçen gün daha popüler hale geliyor. Kendine has yapısıyla dikkatleri çeken bölgede konutların fiyatı ortalama 498 bin 630 TL oldu.

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Bursa Meteor Dikencik Konutları'nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

Bursa İl 'i Nilüfer İlçe'si Balat'ta inşa edilecek olan proje Meteor İnşaat imzası taşıyor. Bursa Meteor Dikencik Konutları' nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor.

Foresta Balat Evleri Bursa'da yaşam başlıyor!

Bursa’da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri’nde yaşam başlıyor.

Foresta Balat Evleri'nde yaşam başlıyor!

Bursa'da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri'nde yaşam başlıyor.

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Balat'ın simge projeleri arasında yer alan Foresta Balat, 16 ayda tamamlandı. Yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları kapsayan proje, Bursa'nın en beğenilen projelerinin başında geliyor.

Bakgör City-1 Balat satılık!

Bakgör City-1 Konutları Bursa Balat'ta hayata geçiyor. Projede 283 daire 61 dükkan ile hayata geçiyor. Bakgör City-1 Balat satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Alpiş Group Balat'ta yeni projeye başlayacak!

Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp; Foresta Balat projesinde sınırlı sayıda kalan yaşam alanının satışından sonra yine Balat 'ta yeni bir projenin startını vereceğiz, dedi.

Balat Suites Evleri nerede?

Ömer Kumova İnşaat imzası ile yükselen Balat Suites Konutları'nın satış süreci devam ediyor. Peki daire fiyatları 200 bin TL'den başlayan Balat Suites Evleri nerede?

Bursa Foresta Balat'ın yüzde 70'i tamamlandı!

Lüks konut projelerinin merkezi haline gelen Balat'ta marka yaşam alanı olma iddiasıyla başlayan Foresta Balat Housing Research verilerine göre 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi.

Foresta Balat, 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilen ilk üç konut projesi arasına girdi!

Hem lokasyon hem de farklı özellikleriyle beğeni toplayan konut projesi Foresta Balat, Balat mahallesinin prestijli yaşam alanı olacak. Projenin görücüye çıkan örnek blok ve daireleri kıskandırıyor.

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Foresta Balat yaşam başlıyor Housing Research verilerine göre 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilenleri arasında yer alan konut projesi Foresta Balat, Aralık 2014'te sakinlerini ağırlamaya başlayacak.

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor!

Turyapı, yaz kış yaşanması için tasarlanan müstakil konutları düzenlediği anket çalışmasına uygun olarak halkın tercihlerine göre projelendiriyor. Foresta Sarıyer'in tükendiği firma, Foresta Datça'yı inşa ediyor...

foresta balat konutları fiyat Haberi

foresta balat konutları fiyat

Alpiş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, adını Balat Ormanı'nın yanı başındaki konumundan alan Foresta Balat'ın lüks konut segmentindeki algıyı değiştireceğini söyledi. Karaalp, son yıllarda Bursa'da lüks konut sektöründe nitelikli projeler gerçekleştirildiğini belirterek, "Foresta Balat sahip olduğu özellikleri ile lüks konut segmentindeki algıyı birkaç basamak yukarı taşıyacak. Proje bu hedefle geliştirildi" dedi. 


Butik standartlar 6 bin metrekarede tema bahçelerinden spor alanlarına birçok donatı ve sosyal ünite kurgulandığını ifade eden Karaalp, aslında 72 yaşam alanı ile butik standartlarda olan Foresta Balat için iki kapalı, bir açık havuz, iki farklı SPA, cep sineması, Türk hamamı, Fin hamamı gibi yaşam kalitesini yükseltecek, nitelikli ve fonksiyonel birimler oluşturulduğunu vurguladı. 


Akıllı daire teknolojisi 


Yaşama ait her sürecin akıllı daire teknolojisi ile kontrol edilebileceği Foresta Balat'ta ailelerin öncelikle...