29 / 04 / 2024

Foresta Sarıyer satışları

Foresta Sarıyer satışları

Turyapı, yaz kış yaşanması için tasarlanan müstakil konutları düzenlediği anket çalışmasına uygun olarak halkın tercihlerine göre projelendiriyor. Foresta Sarıyer'in tükendiği firma, Foresta Datça'yı inşa ediyor...

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Olive Sarıyer satış ofisi!

Olive Sarıyer satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 5 blokta 20 daireye yer verilen projede teslimlerin 2018 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Maritza Loft Sarıyer'de satışlar başladı!

Meriç İnşaat tarafından Sarıyer'de projelendirilen ve inşaatların hızla devam ettiği Maritza Loft Sarıyer projesinde satışlar başladı. Proje 20 bin metrekare arsa içinde 22 blok ve 250 konuttan oluşuyor.

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi!

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi ile 444 53 35 telefon numarasından iletişime geçilebiliyor. Toplamda 762 adet daire ve ticari alanların bulunduğu proje 74 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

1950 yılında Sarıyer'de 42.000 liraya yalı satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 lira olduğu 1950 yılında Sarıyer'de bin 77 adet altın parasına Sarıyer İskelesi karşısında bulunan yalı satın alınabilmekteymiş. Boğaziçi'nde deniz manzaralı arsa ise 12 bin liraya satılacakmış.

Sarıyer Eski Güney Sitesi'nde icradan 2.9 milyon TL'ye satılık 5 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer, Uskumruköy 3. Cadde üzerinde eski Güney Sitesi'nde yer alan 5 daireyi 21 Kasım 2014 günü saat 09.00 itibariyle satışa çıkarıyor.

1947 yılında Sarıyer'de 2.000 dönüm arazili bir çiftlik ucuz fiyata satılacakmış!

1947 yılında Sarıyer'de Tomsuk namı ile bilinen, içinde taş ocakları bilinen 2 bin dönüm araziye sahip bir çiftlik ehven fiyata satılacakmış. Şehzadebaşı'nda ise 826 metrekare arsa metrekaresi 10 liraya satılacakmış.

1942 yılında Sarıyer'de 4 dönüm arazi 2.500 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1942 yılında Sarıyer'de yenilenmiş bir odası bulunan dört dönüm bostan 2 bin 500 liraya satılacakmış. 76 altın parasına Sarıyer'den 4 dönüm arazi alınabiliyormuş.

Sarıyer Gümüşdere'de 600 dönümlük arazi satılığa çıkarıldı!

İSTANBUL'un önemli sebze kaynağı Sarıyer Gümüşdere'nin 600 dönümlük tek parça tarım arazisi özelleştirme kapsamında satılığa çıkarıldı. Arazi, Mayıs ayında Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından özelleştirme kapsamına alınmıştı.

Sarıyer'de 1200 liraya satılık ev!

Konut fiyatlarının 350 bin TL'den başlayıp milyon dolarlarla ifade edilen rakamlara kadar çıktığı Sarıyer'de bir ev, 1940'da bin 200 liradan satışa çıkarılmış... İşte tarihçi Abdullah Kutalmış Mızrak'ın Emlakta Nostalji haberi...

1939 yılında Sarıyer Boyacıköy'de ahşap ev 107 liraya satılacakmış!

1939 yılında Sarıyer Boyacıköy'de ahşap bir ev 107 liraya satılıkmış. 1939 senesinde 7 tane Reşat Altını ile Sarıyer'den ev alınabilirmiş. Ortaköy'de bir arsanın yarı hissesi ise 107 liraya satılacakmış.

Foresta Sarıyer satışları Haberi

Foresta Sarıyer satışları

İstanbul içinde doğa ile iç içe bir yaşam sunan, modern ve konforlu yeni bir hayat tarzının adı olan Foresta Sarıyer'in ardından Foresta Datçaiçin kolları sıvayan Turyapı, yaz kış yaşanması için tasarlanan müstakil konutları düzenlediği anket çalışmasına uygun olarak halkın tercihlerine göre projelendiriyor.

Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı, metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'i vaat ettiği tarihte tamamlayarak sahiplerine teslim etti. İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş doğa ile iç içe yaşam tarzını yeniden canlandıran Foresta Sarıyer, yeşilin her türlüsüne ev sahipliği yapan el değmemiş bir doğa parçasında modern ve konforlu bir hayat sunuyor.

Orman, deniz ve yeşil bir hayat

Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla metropol içinde huzurlu bir yaşam sunan Foresta...