14 / 05 / 2024

form montaj istanbul

form montaj istanbul

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Form Akustik Montaj Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Akustik Montaj Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sutlangazi'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Haliloğlu tarafından açıldı. 

Kanal İstanbul için ikili formül!

Kanal İstanbul Projesi için ikili formül gündeme alındı. Hazırlanan rapora göre savaş gemileri boğazdan, ticaret gemileri ise Kanal İstanbul'dan geçecek.

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Dmg Döğer İnşaat Çelik İmalat Montaj Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü!

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü kapsamında aylık 1.000 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen proje 7 blok halinde yükseliyor.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Black Box İstanbul Maslak nerede?

Maslak'ta konumlanan UNIQ Istanbul kompleksi içerisinde yer alan Black Box İstanbul'a metro, otobüs ve minibüs hatları ile ulaşım mümkün. Black Box İstanbul, bu yılın Haziran ayında açılacak

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 27 Nisan'da!

Hilton Istanbul Bomonti Hotel' de düzenlenen toplantıda açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu' nun ilk kez düzenleneceğini hatırlattı...

Fraser Place Anthill İstanbul , Türkiye’nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ödülüne aday!

Fraser Place Anthill Istanbul, World Travel Awards’ ın Dünya Seyahat Ödülleri tarafından verilen “ Türkiye’ nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ” ödülüne aday olarak seçildi...

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Avrasya Tüp Tünel Projesi kapsamında İstanbul Boğazı'nın altı delinecek!

Bakan Lütfi Elvan, Marmaray Projesi'nin kardeşi olarak nitelendirilen Avrasya Tüp Tünel Projesi'nde 14 metre yüksekliğe sahip dev köstebeğin montajının tamamlandıklarını belirterek, "Çok yakında İstanbul Boğazı'nın altını delmeye başlıyoruz" dedi.

İstanbul Shopping Fest ile tüm İstanbul'u alışveriş aşkı saracak!

Bu sene 4.’sü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF) İstanbul’u tam anlamıyla açık hava karnavalına dönüştürecek. İstanbul Shopping Fest ile tüm istanbul'u alışveriş aşkı saracak.

Safir Taş ve Montaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Taş ve Montaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yenilmezel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

form montaj istanbul Haberi

form montaj istanbul

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Form Akustik Montaj ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Hotel,banka,bürolar,evler,pastahaneler,hastahaneler,yazlıklarve bilumum işyerleri için değişik hammadelerden muhtelif ebatve modellerde asma tavanlar,dekoratif bölmeler,akustik bölmeler,dekoratif tavanlar ve akustik tavanların imalatını ve alım satımıyla pazarlamasını yapmak...ve ana sözleşmesindeyazılı olan diğer işler...

Adres: Mehmet Akif Mah. Barış Sok. Form Akustik Apt. No: 39/1 KÜÇÜKÇEKMECE