03 / 05 / 2024

fortune türkiye yarışması

fortune türkiye yarışması

Fortune açıklamasına göre, Fortune Türkiye dergisinin Kasım 2013 sayısında yayınladığı 40 Yaş Altı 40 Yönetici listesinde bu yılın birincisi, e-ticaret dünyasındaki girişimci fikriyle Yemeksepeti.com Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın oldu...

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

Yasemin Açık Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını arasında!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu sene 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesine girdi.

MasterChef Güzide Mertcan lüks villasını sattı!

Güzide Mertcan MasterChef Türkiye yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurmuştu. YouTube kanalında gelen soruları yanıtlayan Mertcan, evini sattığını açıkladı...

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Kabataş-Mahmutbey metrosu MasterChef Türkiye'ye ev sahipliği yaptı!

MasterChef Türkiye yarışmasının dün akşamki bölümü, Avrupa yakasının ilk sürücüsüz metrosu olan Kabataş-Mahmutbey metrosunda çekildi.

ARCHIPRIX-Türkiye Mimarlık Öğrencileri yarışması sonuçlandı!

ARCHIPRIX- Türkiye 2016 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması 21. yılında 256 proje başvurusu ve rekor katılım ile sonuçlandı.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

TGÜB, Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması düzenliyor!

Türk İnşaat Sektörünün köklü ve saygın kurumlarından Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB), 25. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında “Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması” düzenliyor.

Türkiye'nin hiçbir projesi yarım kalmayacak!

Başbakan Davutoğlu, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen İstanbul Yeni Havalimanı Proje Finansmanı İmza Töreni'nde "Başlamış olan bütün bu projeler, kararlılıkla sonuca ulaştırılacak ve Türkiye'nin hiçbir projesi yarım kalmayacaktır" dedi.

Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi yarın faaliyete geçecek!

Mersin'deki Alaköprü Barajı'nda tutulan suyu KKTC'ye ulaştıracak, "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen "Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi", yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı törenle faaliyete geçecek.

Beylikdüzü Ulusal Mimari Köprü Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü’nün en önemli noktalarından biri olan Yaşam Vadisi için Beylikdüzü Belediyesi tarafından Türkiye’de ikinci kez düzenlenen köprü yarışması olma niteliğine de sahip “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” ulusal mimari yarışması sonuçlandı.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması kayıtları 31 Ağustos'a uzatıldı!

Saint-Gobain tarafından 20 yıldır uluslararası olarak düzenlenen ve bu yıl Saint-Gobain Rigips Türkiye tarafından Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ön kayıtları 31 Ağustos'a kadar uzatıldı.

MOSDER Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na rekor başvuru!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),mobilya sektörünün nabzını tutan ve bu yıl 11.’sini düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na geçen yıllara göre rekor başvuru yapıldı.

fortune türkiye yarışması Haberi

fortune türkiye yarışması


Türkiye'nin iş ve ekonomi dergisi Fortune'un belirlediği  40 Yaş Altı 40 yönetici listesi açıklandı.


Fortune açıklamasına göre, Fortune Türkiye dergisinin Kasım 2013 sayısında yayınladığı 40 Yaş Altı 40 Yönetici listesinde bu yılın birincisi, e-ticaret dünyasındaki girişimci fikriyle 40 Yaş Altı 40 Yönetici listesinin üç yıldır başarılı performans gösteren Yemeksepeti.com Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın oldu. 


Aydın'ın izinden giden online platformun genç fikir önderleri de listedeki yerlerini korudu. Genç girişimciler internetle beraber, büyük sermayeler olmadan fikirleri işe dönüştürmenin mümkün olabileceğini gösterdi.


Bu yıl listeye yeni isimler de katıldı. Anadolu'nun yükselişteki şehirlerinde faaliyet gösteren aile şirketlerini temsil eden ikinci veya üçüncü kuşak yöneticiler de listeye katılan yeni yüzler arasında yer aldı.


Fortune Türkiye genel yayın yönetmeni Ali Ağaoğlu, Fortune Türkiye'nin 2011'de ilk kez yayınladığı 40...