26 / 07 / 2024

Kabataş-Mahmutbey metrosu MasterChef Türkiye'ye ev sahipliği yaptı!

Kabataş-Mahmutbey metrosu MasterChef Türkiye'ye ev sahipliği yaptı!

MasterChef Türkiye yarışmasının dün akşamki bölümü, Avrupa yakasının ilk sürücüsüz metrosu olan Kabataş-Mahmutbey metrosunda çekildi.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


 

MasterChef Türkiye yarışması dün akşam 18. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her geçen hafta tansiyonun daha da yükseldiği MasterChef Türkiye’nin son bölümü Kabataş-Mahmutbey metrosunda çekildi.

30 Ekim tarihinde yayınlanan MasterChef Türkiye'nin çekimleri takım yarışması ile başladı. Beyaz ve kırmızı takım  Kabataş-Mahmutbey metro inşaatında çalışan personele yemek hazırladı.

Yerin 35 metre altında yemek yapan Beyaz ve Kırmızı takım kıyasıya yarıştı.

Avrupa yakasının ilk sürücüsüz metrosu 

Merakla beklenen Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Proje tamamlandığında Mahmutbey - Mecidiyeköy arasındaki mesafe 26 dakikaya düşecek.

Avrupa yakasının ilk sürücüsüz metro hattı olma özelliğine sahip olan Kabataş Mahmutbey metro hattının 2019'un 3. çeyreğinde açılması planlanıyor.

Günde 1 milyon kişiyi taşıması beklenen hat tamamlandığında Bağcılar-Mecidiyeköy 41, Kağıthane-Mecidiyeköy 4.5, Tekstilkent-Mecidiyeköy 20, Beşiktaş-Mecidiyeköy 5.5, Başakşehir-Mecidiyeköy 35, Sancaktepe-Mecidiyeköy 55, Mecidiyeköy ile Mahmutbey arası ise 26 dakika olacak.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?


Geri Dön