04 / 05 / 2024

Forum Gaziantep ulaşım

Forum Gaziantep ulaşım

Multi Corporation’ın %100 iştiraki olan ve Türkiye’de 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Multi Development Türkiye’nin, Güneydoğu Anadolu’daki ilk projesi Forum Gaziantep, 3 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı...

Multi Development Forum Gaziantep için basın toplantısı düzenliyor!

Multi Development Forum Gaziantep için basın toplantısı düzenliyor. 24 Eylül Salı günü saat 09.30'da Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek olan toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Asım Güzelbey de katılacak...

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Forum Gaziantep yılbaşında açık mı?

Forum Gaziantep, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep yılbaşında açık mı? Forum Gaziantep yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Gaziantep 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum Gaziantep Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Gaziantep hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum Gaziantep Kurban bayramı çalışma saatleri...

Gaziantep Ulaşım Master Planı çalışmaları başladı!

Gaziantep trafiğini rahatlatacak Ulaşım Master Planı’nın uygulamalı çalışmalarına başlanıldı. Plana göre kısa vadede en önemli değişiklik tek yön uygulamasına geçilmesi ve sola dönüşlerin yasaklanması.

Gaziantep'te Ulaşım Master Planı ele alındı!

Gaziantep’in en önemli sorunlarından biri olan kent trafiği Ulaşım Master Planı’nda ele alında. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kent trafiğinin rahatlatılması için tüm sivil toplum örgütleri ile fikir birliği yaparak trafikte önemli kararlar aldı

Gaziantep'te ulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu!

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

Forum Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Gaziantep hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Gaziantep bayramda kaçta açılacak? Forum Gaziantep bayramda kaça kadar açık?

İzmir Bornova 4S ulaşım!

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında projenin Bornova Devlet Hastanesi karşısında olduğunu söyleyebiliriz. S N Forum Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Forum Gaziantep bayramda açık mı?

Forum Gaziantep hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep bayramda açık mı? Forum Gaziantep bayramda kaçta açılacak? Forum Gaziantep bayramda kaça kadar açık?

Feridun Bilgin Gaziantep’in ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti, bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Bilgin’e Gaziantep’e yapılacak ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Fatma Şahin: Gaziantep'te öncelik ulaşım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, göreve geldikten sonra ulaşım ve konut sorununu çözmek için düğmeye bastığını söyledi.Şahin,Gaziantep’te kentsel dönüşüm uygulamasının çok zor olduğunu ifade etti.

Gaziantep'in ulaşım master planı hazırlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, trafik ve ulaşım sorunlarının çözümü için Gaziantep'in 15 yıllık "Ulaşım Master Planını" hazırlıyor. Şehrin önemli sorunlarından trafik ve ulaşımdaki sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar sürüyor.

Gaziantep için ulaşım master planı hazırlanıyor!

Gaziantep için ulaşım master planı hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı, kentin 15 yıllık ulaşım ana planını çıkaracak çalışmayla, 2030 yılına kadarki ulaşım ihtiyaçları ve talepleri tespit edecek.

Forum Gaziantep ulaşım Haberi

Forum Gaziantep ulaşım

Gaziantep Valisi Sn. Erdal Ata, Merkez Valisi Sn. Süleyman Kahraman, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Sn. M. Rıdvan Fadıloğlu ve kent protokolünün önde gelen isimlerinin katıldığı açılışta konuşan Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü, “Gaziantep’e, kentin modern yüzünü yansıtan yeni bir cazibe merkezi kazandırmış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Corporation’ın %100 iştiraki olan ve Türkiye’de 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Multi Development Türkiye’nin, Güneydoğu Anadolu’daki ilk projesi Forum Gaziantep, 3 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı.

Gazianteplilerin yoğun ilgisi altında gerçekleşen Gaziantep Valisi Sn. Erdal Ata, Merkez Valisi Sn. Süleyman Kahraman, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Sn. M. Rıdvan Fadıloğlu ve kent protokolünün önde...