06 / 05 / 2024

Forum İstanbul 14üncü toplantısı

Forum İstanbul 14üncü toplantısı

Dünya Gazetesi köşe yazarı Tevfik Güngör bugün ki yazısında 'Forum İstanbul 14’üncü toplantısı 27-28 Nisan’da' başlığını ele alıyor. İşte Güngör'ün bugün ki yazısı;

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? Deprem uzmanları tek tek açıkladı!

Dün akşam saat 23:53'te Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 4,1 büyüklüğündeki deprem tedirginlik yarattı. Peki Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? İşte deprem uzmanlarının o açıklamaları...

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

Otokar’dan rekor! 14'üncü kez pazar lideri oldu

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, bir kez daha otobüs sektöründeki liderliğini yenileyerek 14’üncü kez Pazar lideri oldu.

İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi

İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında on altıncı kez düzenlenen ekonomi foruma İsviçre'nin ve Türkiye'nin önde gelen özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Forumda birçok konu el alındı. "Mavi bir Dünyada Yeşil bir Ekonomi" temasıyla düzenlenen forum İstanbul'da düzenlendi.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı 14 Ekim'de!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul 14 Ekim'de görücüye çıkıyor.

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 14 Şubesi bugün Fatih'te 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı tam gaz!

Dünyanın gözünün üstünde olduğu İstanbul Havalimanı, üçüncü pist yatırımı devam ediyor. Havalimanı 4 etapta tamamlanacak.

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Forum İstanbul'da dövizle kira ödeyen esnaf, kepenk kapattı!

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde dövizle kira ödeyen esnaf kepenk kapatma eylemi yaptı...

Akıllı şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada!

Şehirlerin yaşabilirliğini artırmak, sevilen ve yaşanır şehirler inşa etmek akıllı şehir projeleri ile mümkün. İstanbul, en akıllı 180 şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada.. 

Forum İstanbul 14üncü toplantısı Haberi

Forum İstanbul 14üncü toplantısı

Şeref Özgencil'in yönetiminde 25 yıldır düzenli olarak yayımlanan Finans Dünyası dergisinin çatısı altında bir araya gelen iktisatçıların oluşturduğu, başkanlığını Yavuz Canevi'nin, başkan yardımcılığını Şeref Özgencil'in yaptığı ”Forum İstanbul Grubu”, her yıl nisan ayı sonunda mayıs ayı başında iki gün süreli toplantılar düzenliyor. 


2023 yılına kadar sürecek yıllık toplantılarda Türkiye'nin sorunlarına çözüm aranıyor. Daha güçlü bir Türkiye için yerli ve yabancı uzmanlar görüş ve önerilerini ortaya koyuyor. 

Forum İstanbul’un 14’üncü toplantısı 27-28 Nisan tarihlerinde İstanbul’da yapılıyor. 


Toplantının bu yılki konu başlığı “Kritik Eşik: Açılım ve Dönüşüm Zamanı.” Bu yılki toplantıların Stratejik Partnerleri Akbank, Doğuş Grubu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi. DenizBank, Garanti Bankası, Şekerbank, Odeabank, TEB ve Gülsan İnşaat Grubu da toplantıları ana sponsor olarak destekliyor.


Toplantıların düzenlenmesinin entelektüel boyutu var, zaman boyutu var, parasal...