22 / 05 / 2024

Forum Kayseri Alışveriş merkezinin çatısı mı akıyor

Forum Kayseri Alışveriş merkezinin çatısı mı akıyor

Kayseri'nin en büyük alışveriş merkezinin çatısı akıyor. Önceki akşam yağan yağmurun ardından, yatırım değeri 250 milyon avroluk alışveriş merkezinin tavanının bir bölümü çatlayarak yağmur suyu damlamaya başladı.

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

Forum Kayseri yılbaşında açık mı?

Forum Kayseri, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri yılbaşında açık mı? Forum Kayseri yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Kayseri 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum Kayseri Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Kayseri, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum Kayseri Kurban bayramı çalışma saatleri...

Marka Alışveriş Merkezi 45’inci mağazasını Kayseri’de açtı!

Melikgazi ilçesi Köşk Caddesinde yapılan açılışa, Vali Orhan Düzgün, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Marka Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kaplan, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Magnesia Alışveriş Merkezi, Forum Magnesia ismiyle hizmete devam edecek!

Magnesia Alışveriş Merkezi, yeni yıldan itibaren ziyaretçilerine Forum Magnesia adıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni dönemde AVM müdürlüğü görevini ise Okan Yavaş üstlenecek. AVM Manisa' da yer alıyor.

Forum Kayseri En İyi Perakende Geliştirme ödülü aldı!

Forum Kayseri alışveriş merkezi ve Forum Kapadokya alışveriş merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonunda ödüle layık görüldü...

Forum Kayseri ve Forum Kapadokya ödül kazandı!

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi ve Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 (European Property Awards) organizasyonunda ödüle layık görüldü.

Kayseri'nin ilk alışveriş merkezi Kayseri Park 8'inci yaşını kutladı!

Bu yıl 8'inci yaşını kutlayan Kayseri'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Kayseri Park, zengin mağaza karması, eğlence alanları, restoran ve kafelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çekiyor...

Kayseri Park'tan alışveriş yapanlar tatil kazanma şansı yakalıyor!

Akgünler Turizm ve Bora Jet işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında 3 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Kayseri Park'tan alışveriş yapıp, Renk Kart'ın da en çok puan biriktiren üç şanslı ziyaretçi, çift kişilik Kıbrıs tatiliyle ödüllendiriliyor

Forum Kayseri AVM'nin çatısı akıyor!

Kayseri'nin en büyük alışveriş merkezinin çatısı akıyor. Önceki akşam yağan yağmurun ardından, yatırım değeri 250 milyon avroluk alışveriş merkezinin tavanının bir bölümü çatlayarak yağmur suyu damlamaya başladı.

Forum Kayseri AVM 2 yaşında!

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Gamze Ergel, Forum Kayseri 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 bin metrekare toplam inşaat alanı ile Anadolu'daki en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. Forum Kayseri AVM 2. yaşını kutluyor...

Kayseri'de alışverişin kalbi Kayseri Park AVM'de atıyor!

Hafta içi günde 20 bin, hafta sonuysa 25 bin kişinin ziyaret ettiği Kayseri Park, Orta Anadolu’nun ve Kayseri’nin alışveriş ve eğlence hayatına yön veriyor. Düzenlediği etkinlikler ve kampanyalarla binlerce kişiye ulaşan Kayseri Park’ta 130 mağaza mevcut.

Demet Cengiz Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde imza günü yapıyor!

Gazeteci-yazar Demet Cengiz ilk kitabı Patron Çıplak ile Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Kayserili okurlarının karşısına çıkıyor. Demet Cengiz, kitabını imzalayıp okurlarıyla sohbet edecek ..

Forum Kayseri Alışveriş merkezinin çatısı mı akıyor Haberi

Forum Kayseri Alışveriş merkezinin çatısı mı akıyor


Önceki akşam yağan yağmurun ardından, yatırım değeri 250 milyon avroluk alışveriş merkezinin tavanının bir bölümü çatlayarak yağmur suyu damlamaya başladı. 


ACİL ÇÖZÜM; KOVA

Multi Development Türkiye ve Union Investment işbirliği ile 2011 yılında hayata geçirilen Forum Kayseri AVM'nin açılışından 3 yıl sonra tavanlarında çatlaklıklar meydana geldi. Yağan yağmurun ardından o çatlayan bölümlerden su damlamaya başladı. 


Ulusal ve uluslararası 200'den fazla markanın olduğu mağazalar, 26 kafe ve restoranı ile hizmet veren Forum Kayseri'nin yönetimi de acil çözüm olarak su damlayan bölüme bir su kovası yerleştirmekte buldu. 

Forum Kayseri esnafı ve müşterileri ise su damlayan kovayı görünce şaşkınlarını gizleyemedi. 


Deniz...