18 / 05 / 2024

forum kayseri avm 2. yılı

forum kayseri avm 2. yılı

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Gamze Ergel, Forum Kayseri 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 bin metrekare toplam inşaat alanı ile Anadolu'daki en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. Forum Kayseri AVM 2. yaşını kutluyor...

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Marmara Forum AVM plansız mı kaldı?

Bakırköy'de yer alan Marmara Forum AVM’nin imar planları; istinaf mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. İmar planı değişikliği yaparak kaçak bölümlere af getirmesi karşılığında İBB’ye verilen ve bugün ek hizmet binası olarak kullanılan yapı da plansız k

BEYMEN Club Mersin Forum AVM açıldı!

BEYMEN Club, 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü yeni mağazası BEYMEN Club Mersin Forum AVM’yi hizmete sundu.

Kayseri Kocasinan'a AVM yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan bölgesine AVM müjdesi verdi.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Adana Forum AVM'nin imar düzenlemesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi yılan hikayesine dönen Forum AVM'yle ilgili imar düzenlemesini İçişleri Bakanlığının soruşturma açılması izni vermesi üzerine iptal etti. Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri soruşturma geçirmemek için son imar düzenlemesini iptal etti.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

forum kayseri avm 2. yılı Haberi

forum kayseri avm 2. yılı


Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Gamze Ergel, Forum Kayseri'nin 25 milyon ziyaretçi hedefine ulaştığını belirterek, Forum Kayseri'nin 2 yılını değerlendirdi. 


Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Gamze Ergel, "Forum Kayseri 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 bin metrekare toplam inşaat alanı ile Anadolu'daki en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. Multi Development Türkiye olarak, tüm projelerimizde olduğu gibi ulusal ve uluslararası birçok ünlü markayı Forum Kayseri'ye getirerek bazı markalarla bölge halkını ilk kez tanıştırdık. Forum Kayseri'de 200'ün üzerinde ulusal ve uluslararası marka yer almaktadır" dedi. 


Forum Kayseri 21 Aralık 2011 tarihinde açıldığını ve çok kısa bir süre içerisinde 7'den 70'e tüm Kayseri'nin ve çevre illerden gelen herkesin buluşma noktası haline geldiğinin altını çizen Gamze Ergel, "Bugüne kadar alışverişi fırsata dönüştüren kampanyalar, ünlü isimlerle...