02 / 05 / 2024

forum kayseri Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

forum kayseri Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

Forum Kayseri alışveriş merkezi ve Forum Kapadokya alışveriş merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonunda ödüle layık görüldü...

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Forum Kayseri yılbaşında açık mı?

Forum Kayseri, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri yılbaşında açık mı? Forum Kayseri yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Kayseri 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Forum Kayseri Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Kayseri, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum Kayseri Kurban bayramı çalışma saatleri...

İstikbal Avrupa'da 3 yeni mağaza açtı!

Kayseri merkezli mobilya markası İstikbal, yurtdışında mağazalaşma ve daha çok tüketiciye ulaşma stratejisi doğrultusunda Avrupa pazarında bir haftada 3 yeni mağaza açtı.

Forum Kayseri Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Kayseri hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Kayseri bayramda kaça kadar açık? Forum Kayseri AVM bayramda kaçta açılacak?

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.

The Kayseri Forum Residences'ta Erciyes manzaralı daireler!

Kayseri'nin ilk ve tek rezidans projesi olan The Kayseri Forum Residences, şehrin kalbinde Forum AVM arazisi yanında hayata geçiriliyor. Projede daireler Erciyes manzarasına sahip.

Forum Diyarbakır’ın basın toplantısı yarın!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey'in yeni yatırımları ve projeleri hakkında bilgi vereceği basın toplantısı yarın düzenlenecek.

Forum Diyarbakır AVM ne zaman açılacak?

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey 5 Mayıs 2015 tarihinde Forum Diyarbakır’ın tanıtımının yapılacağı basın toplantısı düzenleyecek.

Turizmin liderleri World Tourism Forum'da buluşacak!

World Tourism Forum, dünya turizmine yön veren liderleri bugün İstanbul'da bir araya getiriyor. Avrupa, Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Körfez'den katılımcıların yer alacağı buluşmada, sektörün geleceği masaya yatırılacak.

Forum Diyarbakır AVM 14 Mayıs'ta açılıyor!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey 5 Mayıs 2015 tarihinde Forum Diyarbakır’ın tanıtımının yapılacağı basın toplantısı düzenleyecek.

Legoland Discovery Center Forum İstanbul'da açılıyor!

Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND Discovery Center'ı, 2015 yazında Forum İstanbul'da ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak.

forum kayseri Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Haberi

forum kayseri Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

Forum Kayseri alışveriş merkezi ve Forum Kapadokya alışveriş merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonunda ödüle layık görüldü. 

Multi Turkey'den yapılan açıklamaya göre Forum Kayseri alışveriş merkezi. 

Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelerin ödüllendirildiği Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards) organizasyonunda En İyi Perakende Geliştirme (Best Retail Development Europe) kategorisinde ödülün sahibi...