21 / 05 / 2024

forum tem son durumu

forum tem son durumu

Gaziosmanpaşa'da yükselen Forum TEM AVM www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bist Temettü 25 Endeksi’ndeki şirketler son 5 yılda kaç kere temüttü ödedi?

Borsada işlem gören bir şirketin temettü ödemesi yatırımcıların birçoğu için tercih nedeni. Peki Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler son 5 yılda kaç kere temettü ödedi?  

Tem Point Sultangazi 2019'da tamamlanacak!

Sultangazi'de 2007 yılından bu yana yapılması planlanan Forum AVM projesinde çivi bile çakılmayınca GÜL Proje ve Nata Holding kolları sıvası. İki firma bölgede Tem Point projesini inşa ediyor.

Adana Forum AVM'nin imar düzenlemesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi yılan hikayesine dönen Forum AVM'yle ilgili imar düzenlemesini İçişleri Bakanlığının soruşturma açılması izni vermesi üzerine iptal etti. Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri soruşturma geçirmemek için son imar düzenlemesini iptal etti.

TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde son durum!

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini söyledi.

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat!

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanacak proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Sultangazi TEM Point nerede?

TEM Point Residence'de anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan proje 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Sultangazi TEM Point nerede?

TEM Point Sultangazi teslim tarihi!

TEM Point Sultangazi teslim tarihi 2018 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Konut fiyatlarının 272 bin 872 TL'den başladığı projede banka kredisiyle daire sahibi olunabiliyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

TEM otoyolu yoğunluğunda son durum!

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli kesiminde konvoy oluşturdu. Trafik ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Türkiye'deki Forum AVM'ler çevre yönetimi sertifikası alacak!

1 yıllık çalışma ile Türkiye'deki AVM'ler arasında Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan tek AVM olan Forum İstanbul AVM, son bir yılda yüzde 8.5 enerji tasarrufu sağladı.

Forum TEM AVM'de Nata Holding ile Gül Proje ortak oldu!

Nata Holding, inşaatı yılan hikayesine dönen Forum TEM AVM arazisini geçen yıl 47 milyon Euro'ya satın almıştı. Nata Holding'in Gaziosmanpaşa'da rezidans, ofis ve Forum TEM AVM'nin yer alacağı projesine Gül Proje ortak oldu...

forum tem son durumu Haberi

forum tem son durumu


Forum TEM AVM'nin inşaat çalışmalarından son görüntüleri için...