10 / 05 / 2024

Forum Trabzon çekiliş sonuçları 2014

Forum Trabzon çekiliş sonuçları 2014

Forum Trabzon çekiliş sonuçları 2014 kapsamında kazananlara 2013 Model SU31 Mini Cooper hediye edildi.Forum Trabzon çekiliş sonuçları asil talihlileri Abdulkadir Akın, Şafak Ersöz, Yahya Kaplan olarak belirlendi...

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

TOKİ kura çekilişi takvimi güncellendi! Çekiliş il il gün gün peş peşe çekilecek! Ankara, Adana, Hatay, Trabzon, Artvin

TOKİ sosyal konut kura çekimi sonuçları il il olarak açıklanmaya devam ediyor. dördüncü etap çekiliş sonuçları açıklanırken beşinci etap TOKİ kura çekim tarihleri takvimi de belli oldu. İşte TOKİ beşinci etap kura takvimi...

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

TOKİ Trabzon Çaykara kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ Trabzon Çaykara kura çekilişi ne zaman 2022 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara kura çekilişi ne zaman 2022? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ Trabzon 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon projesinde yer alan 480 adet konutun kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Tonya 2. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Trabzon Tonya 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede toplam 94 adet konut bulunuyor.

TOKİ Trabzon Şalpazarı 2020 kura çekilişi 4 Mayıs'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Şalpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00'da çekilecek.

TOKİ Trabzon Maçka kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede toplam 150 adet konut bulunuyor.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Kura çekilişi bugün saat 13.30’da, Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Trabzon Pelitli 2. Etap kura sonucu 29.01.2018!

Trabzon Pelitli 2. Etap kura sonucu 29.01.2018 henüz açıklanmadı. Projede yer alan 41 konutun kura çekilişi 29 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Trabzon Pelitli kura sonuçları açıklandı mı?

Trabzon Pelitli kura sonuçları açıklandı mı? Pelitli 2. Etap kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projenin kura çekilişi 29 Ocak tarihinde yapılacak.

Forum Trabzon çekiliş sonuçları 2014 Haberi

Forum Trabzon çekiliş sonuçları 2014

Forum Trabzon çekiliş sonuçları açıklandı. 3 ziyaretçisine 2013 model Mini Cooper hediye eden Forum Trabzon AVM çekilişine 200 binin üzerinde kişi katıldı. 


Forum Trabzon çekiliş sonuçları 2014!

Abdulkadir Akın/Trabzon

Şafak Ersöz/Trabzon

Yahya Kaplan/Erzurum


Forum Trabzon çekilişine katılım 11 Mayıs'ta sona ermişti. Forum Trabzon çekiliş sonuçları 2014 yedek talihlileri Mehmet Uzun/Trabzon, Adem Asma/Trabzon, Salim Kara/Trabzon olarak belirlendi. 


2013 Model SU31 Mini Cooper hediye eden Forum Trabzon araba çekilişi için ikramiye kazanan asil talihliler 6 Haziran yedek talihlilerin ise 21 Haziran'a kadar başvuru yapması...