05 / 05 / 2024

Fotovoltaik Sistem nedir

Fotovoltaik Sistem nedir

Fotovoltaik Sistem kurulumu geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Bartın Belediye binasının bahçe bölümünde yer alan 2.94 kW gücündeki on-grid (şebeke bağlantılı) sistem, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Deprem bölgesinde ayakta kalan 2 binada gündeme gelen sismik izolatör nedir?

Kahramanmaraş depremlerinde iki hastane binası ayakta kaldı. Bu binaların zemininde kullanılan sistem merak konusu oldu. Sismik izolatör olarak kullanılan sistem nedir ve nasıl işe yarıyor?

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

Apartmanlarda ısı pay ölçer zorunluluğu nedir?

Merkezi sistem ile ısınan apartmanlarda ısı pay ölçer takılması durumunda, ödenecek tutar maliklerin kullanım oranlarına göre hesaplanıyor. Peki, apartmanlarda ısı pay ölçer zorunluluğu nedir?

Refinansman nedir? Sistem nasıl işliyor?

Refinansman yurtdışında oldukça sık karşılaşılan bir uygulama ancak ülkemizde yeni yeni yaygınlaşıyor. Peki "refinansman" ne demek? Sistem nasıl işliyor? İşte uygulamayla ilgili kısa bir bilgi...

Bornova Belediyesi Fotovoltaik Güç Sistemi kurdu!

Bornova Belediyesi 300 kilowattlık ‘Fotovoltaik Güç Sistemi’ kurdu. Erzene Mahallesi’nde 1250 güneş panelinin yerleştirildiği 7 dönümlük arazide çalışmaya başlayan sistem, ürettiği elektriği dağıtım şebekesine vermeye başladı

Sistem sayım programı nedir?

Anagayrimenkul aynı olup dairelerin fiyatları farklı olması mümkün oluyor. Bu durumda şerefiye bedelinin etkisi oluyor. Peki, şerefiye bedeli nasıl hesaplanır? Sistem sayım programı nedir?

Çevre ve şehircilik bakanlığı sit alanları yönetim sistemi nedir?

Bir arazinin sit olup olmadığı sit alanları yönetim sistemi ile anında öğrenilebilecek. Peki, Çevre ve şehircilik bakanlığı sit alanları yönetim sistemi nedir, sistem nasıl çalışır?

GİB KMBS nedir?

Vergi mükelleflerinin, Başkanlık tarafından açıklanan bilgilerin kullanıcılara otomatik bildirimle iletilmesi ve/veya sistem kullanıcılarının sorgulama yaparak cevap almasını sağlayan GİB KMBS nedir? GİB KMBS numarası kaçtır?

Kartlı su sayacı aboneliği nedir?

Abonelerin 7 gün 24 saat diledikleri kadar su alabilir ve kullanımlarını sürekli olarak takip edebildiği sistem olan Kartlı su sayacı aboneliği nedir? Kartlı su sayacına abonelik nasıl yapılır?

Kredibilite nedir?

Kredibilite nedir? Kredibilite ya da bankacılıkta KKB (Kredi Kayıt Bürosu) olarak da bilinen sistem, müşterinin krediye uygun olup olmadığını ölçen bir sistem olarak karşmıza çıkıyor...

Bartın Belediyesi kendi elektriğini üretiyor!

Bartın Belediyesi, fotovoltaik sistem ile kendi elektriğini üretiyor. Baymak bayii Sayan Enerji’nin katkıları ile kurulumu tamamlanan sistem, 2,94 kilowatt gücünde olup belediyenin bahçe bölümünde bulunuyor....

Bartın'daki Fotovoltaik Sistem'in kurulumu tamamlandı!

Fotovoltaik Sistem kurulumu geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Bartın Belediye binasının bahçe bölümünde yer alan 2.94 kW gücündeki on-grid (şebeke bağlantılı) sistem, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Yasal mal rejimi nedir?

Yasal mal rejimi nedir? ‘Evlilik sözleşmesi’ olarak ta bilinen ve çiftlerin evlenmeden önce imza attıkları sistem olan yasal mal rejimi hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz..

Fotovoltaik Sistem nedir Haberi

Fotovoltaik Sistem nedir



Bartın Belediyesi ve Baymak bayisi olan Sayan Enerji işbirliği ile güneşten elektrik üreten Fotovoltaik Sistem kurulumu geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Bartın Belediye binasının bahçe bölümünde yer alan 2.94 kW gücündeki on-grid (şebeke bağlantılı) sistem, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.


Yenilenebilir enerji

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, "Belediyeler, bu yeni enerjinin yayılması konusunda öncü olmalı, Bartın Belediyesi'ni bu konudaki hassasiyeti ve öncülüğünden dolayı kutluyorum. Baymak bedava enerji konusunda sektörde ilklere imza atarak, enerji kaybına meydan okuyan ürünleriyle tüketicileri hem bilinçlendirmeye hem de ceplerini ve yüzlerini güldürmeye devam ediyor" dedi.


Çolak, Bartın Belediyesi'nin yenilenebilir enerji kaynaklarına verdiği önem ile hem şehir, hem Karadeniz Bölgesi hem de Türkiye için örnek oluşturduğunu belirtti. Çolak, "Baymak'ın Bartın Belediyesi'ne yaptığı kurulumda uzaktan izleme sistemi ile üretilen elektrik miktarları takip edilerek,...