18 / 05 / 2024

Franchıse Sepeti Emlak iletişim

Franchıse Sepeti Emlak iletişim

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

O ildeki 16 arazi yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satışta! Milli Emlak'tan KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Çankırı Kızılırmak Milli Emlak Şefliği, Çankırı ili, Kızılırmak ilçesinde yer alan 16 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Çankırı'daki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? 

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 22 Temmuz 2020 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu üyelerini seçti...

Emlak sektöründe koronavirüs önlemi! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye'de de etkisini göstermeye başladı. Her sektörü olumsuz etkileyen virüs, emlak sektörünü de etkileyecek mi? İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, koronavirüse karşı emlak sektöründe alınabilecek önlemleri anlattı...

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

Furkan Köse Denizli’de ikinci emlak ofisini açtı!

Denizli’de gayrimenkul sektörü gelişmeye devam ediyor. İş adamı Furkan Köse, Denizli Merkezefendi’de ikinci emlak ofisinin açılışını yaptı…

Emlak Konut GYO komite üyelerini seçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Nisan 2019 tarihinde yapılan ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; komite üyelerini seçti..

31 Mart 2019 seçimleri emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye bir seçimi daha geride bıraktı. Sandıktan siyasal istikrara "devam" kararı çıktı. Tebernüş Kireçci 31 Mart 2019 seçim sonuçlarının emlak piyasasına yansımasını kaleme aldı...

Emlak işletmesini seçerken dikkat! 

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Tüketiciler emlak işletmesi seçerken çok dikkatli olmalı" dedi.

24 Haziran seçim sonuçları emlak piyasasına nasıl yansır?

Türkiye bir seçim daha sonuçlandırdı. Türkiye tercihini "siyasal istikrar"dan yana kullandı. Demokrasiye inanıyorsak seçim sonuçlarına yani halkın tercihine saygı göstermeliyiz. Tebernüş Kireçci 24 Haziran seçim sonuçları emlak piyasasına yansımasını kaleme aldı.

Emlak Konut 2018 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı bağımsız denetim firması olarak DRT Bağımsız Denetim'in seçilme kararını genel kurula sunacak. 

Gebze Emlak Konutları 3. etapta taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Emlak Konut tarafından Kocaeli Gebze'ye bağlı Kirazpınar mevkiinde inşa edilen Gebze Emlak Konutları 3. etapta "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

Franchıse Sepeti Emlak iletişim Haberi

Franchıse Sepeti Emlak iletişim

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....